DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2074648-2,72%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hükümet FETÖ’ya karşı harekete geçmiyor

Hükümet FETÖ’ya karşı harekete geçmiyor

ABONE OL
20 Temmuz 2018 15:25
Hükümet FETÖ’ya karşı harekete geçmiyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Erhürman, katıldığı bir programda Büyükelçi  Kanbay’ın yasalarda terör örgütü tanımının eksik olduğu ile ilgili sözlerinin hatırlatılması üzerine, “FETÖ bizim için terör örgütüdür.  Ancak bu tür konuları basın üzerinden tartışmayı tercih etmem” yanıtı verdi. Bu arada hükümet  FETÖ’ya karşı  harekete geçmemesi de dikkat çekiyor

Başbakan Tufan Erhürman, BRT Haber Merkezi programında hükümet, siyaset ve özel yaşamı ile ilgili soruları yanıtladı.
YÜZDE 19 GENÇ İŞSİZLİK VAR
Erhürman, “ Bir çok konuda bayağı geç kaldık. Edebiyat kültür alanında Çocuklarımıza daha fazla dokunmak istiyoruz… Turizmde yeterli ara eleman yetiştirmeliyiz. Ama sorun sadece bunlardan ibaret değil.Yüzde 19 genç işsizlik var, turizmde KKTC vatandaşlarının oranı sadece yüzde 20.  Burada bayağı anomali var” dedi.
Erhürman, “ Evet ara eleman yetiştireceğim, ama evet de turizmdeki işverenler de bizim insanımıza biraz daha yukarıda ödeme ile çalıştıracak ortamı yaratacak. Yasalarla yaptırım tercihim değil. Telkin etmeye çalışıyoruz. Ama hepimizin eli aynı taşın altında. Bu memlekette işsizlik artarsa, bu sadece benim sorunum değil. Tüm ekonomik sektörlerin sorunudur.  Halkın turizmden ekmek yediğini hissetmesi lazım.” ifadelerini kullandı.
FETÖ TERÖR ÖRGÜTÜDÜR
Başbakan Erhürman, TC Büyükelçisi Derya Kanbay’ın yasalarda Terör örgütü tanımının eksik olduğu ile ilgili sözlerinin hatırlatılması üzerine, “FETÖ bizim için terör örgütüdür.  Ancak bu tür konuları basın üzerinden tartışmayı tercih etmem.” yanıtı verdi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.