DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2067658-2,83%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hükümet Ortakları, Gazimağusa’da Dr.Erdal Özcenk’e destek belirtti

Hükümet Ortakları, Gazimağusa’da Dr.Erdal Özcenk’e destek belirtti

ABONE OL
27 Kasım 2022 16:51
Hükümet Ortakları, Gazimağusa’da Dr.Erdal Özcenk’e destek belirtti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

UBP Genel Başkanı, Başbakan Ünal Üstel ve hükümet ortakları DP genel Başkanı Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı Gazimağusa’da basın toplantısı düzenledi.

Toplantıda 3 parti 25 Aralık’ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde birlik mesajı verdi, Gazimağusa’da Belediye Başkan Adayı olarak Dr Erdal Özcenk’i desteklerinin altını çizdi.

Basın toplantısında ilk konuşmayı Yeniden Doğuş Partisi Genel Başkanı Erhan Arıklı yaptı.

Arıklı, siyasi arenada mücadele eden 3 partinin belediye başkan adayını belirlemek üzere mücadele verdiğini, her bölge belediye başkanının çok önemli olduğunu ancak Maraş açılımıyla da, Kıbrıs meselesinde milli davayı savunacak bir aday olabilmesi amacıyla Gazimağusa Belediyesinin ayrı bir öneme sahip olduğunu vurguladı.

Turizm Kültür Gençlik ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu da hükümet olarak yerel seçimlere birlik beraberlik içerisinde olduklarını ifade etti.

Ataoğlu Belediyeler Reformunu geçirerek 18 belediye ile çıktıkları bu yolda hep birlikte başarıyı elde edeceklerine olan inançlarının tam olduğunu belirtti.

Başbakan Ünal Üstel de, sürecin bundan sonra çok önemli olduğunu belirterek, alınan tüm kararların 3 partinin ortak kararı olduğunu vurguladı.

2023’ün 2022’den çok daha iyi olacağını belirten Üstel, bunun olabilmesi için yerel seçimlerin de büyük önem taşudığını bu nedenle de herkesin birlik beraberlik içinde hareket etmesinin çok önemli olduğunu kaydetti.BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.