DOLAR 32,5974 0.34%
EURO 34,8197 0.21%
ALTIN 2.511,381,09
BITCOIN 20942181,47%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Hükümet pekçok ilke imza attı”

“Hükümet pekçok ilke imza attı”

ABONE OL
21 Eylül 2017 00:53
“Hükümet pekçok ilke imza attı”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Özgürgün; Hükümet pekçok ilke imza attı

Başbakan Hüseyin Özgürgün, mali anlamda ve çalışma hayatında birçok ilke imza atarak, piyasaları rahatlattıklarını söyledi.

Başbakan Özgürgün, eczacıların, Sosyal Sigortalar’da biriken alacakları ve sigortalı hastaların ilaç bedellerinin ödenmesi konusunda uzun yıllardan beri yaşanan sorunun giderilmesi nedeniyle teşekkür ziyaretinde bulunan, Kıbrıs Türk Eczacılar Birliği Başkanı Cevher Cem Süzal’ı kabul etti.
Kabulde, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Hamza Ersan Saner de hazır bulundu.
Başbakanlık Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Özgürgün, kabulde yaptığı açıklamada, eczacıların memnuniyetini ve kendilerini Çalışma Bakanlığı ile iyi diyalog içinde görmekten memnun olduğunu belirtti.
Hükümetin, özellikle mali anlamda ve çalışma hayatında bir çok ilke imza attığını ve piyasaları rahatlattığını dile getiren Başbakan Özgürgün, geçmişte hükümet kaynaklı oluşan piyasa alacaklarının ciddi bir disiplin altında ödendiğini, sektör temsilcilerinin her yerde memnuniyetlerini aktardığını, siyasetin en büyük ödülünün bu memnuniyetleri duymak olduğunu söyledi.
Eczacılar Birliği’ni de memnuniyet içinde görmekten mutlu olduğunu ifade eden Başbakan Özgürgün, “Hükümet olarak hedefimiz tüm kesimlerde bu rahatlamayı sağlamak” dedi.
Bütçe ve ödemeler dengesinin ilk defa fazla verdiğine işaret ederek, bunun, hükümetin bir başarısı olduğunun altını çizen Başbakan Özgürgün, bu olumlu gelişmenin piyasalara da yansıdığını, tüm kesimlerin geriye dönük alacaklarını aldığını belirtti.
Başbakan Özgürgün, “Bunları yapmak hükümetlerin görevidir, ama kısa sürede, sorunları aşarak bu noktaya gelmek de bizim için çok sevindirici” dedi.
“SORUNLAR”
Başbakan Özgürgün, çözülmesi gereken çok sorun olduğunu ifade ederek, “Yolun başındayız, bu sorunları da büyük bir kararlılıkla adım atarak çözmeliyiz. Özlemimiz, bütün kesimlerin mutlu olduğu bir ülke, bu amaçla çalışıyoruz” diye konuştu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.