DOLAR 32,3748 0.15%
EURO 34,9587 -0.35%
ALTIN 2.324,090,21
BITCOIN 2261730-0,46%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Hüseyin Ekmekçi tweet attı mı ?

Hüseyin Ekmekçi tweet attı mı ?

ABONE OL
13 Eylül 2017 09:17
Hüseyin Ekmekçi tweet attı mı ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KKTC’de bir gazetecinin, FETÖ’nün 15 Temmuz akşamı gerçekleştirdiği darbe girişiminde tweetler attığı gündeme gelirken, kamuoyu bu gazetecinin kim olduğunu merak ediyor. Bu konuda ise HAVADİS Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Hüseyin Ekmekçi’nin adı gündeme gelmişti.

OLAYLAR NASIL GELİŞTİ
FETÖ’nün 15 Temmuz darbe kalkışmasından sonra KKTC’ye gelen Türkiye Dışişleri Bakanlığı görevlilerinden biri, katıldığı TV programlarında ve sosyal medyadaki paylaşımlarında Hüseyin Ekmekçi’yi “FETÖ’cü hain “ olarak suçlarken, Ekmekçi’nin 15 Temmuz darbe kalkışması akşamında da bazı tweetler paylaştığını ileri sürmüştü.

EKMEKÇİSUÇ DUYURUNDA BULUNDU
Bu iddiaların gündeme gelmesinden sonra “Ben FETÖ’cü değilim” diyen Hüseyin Ekmekçi, söz konusu iddiaları gündeme getiren kişi hakkında KKTC Polis Genel Müdürlüğü’ne giderek suç duyurusunda bulunmuştu. Bu arada bazı sivil toplum örgütleri ilke bazı kişilerde Ekmekçi’ye sahip çıkmıştı.

ŞİMDİ SORUYORUZ
“Ben FETÖ’cü değilim” diyen Hüseyin Ekmekçi, 15 Temmuz darbe akşamı girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, halkı meydanlara çağırırken, saat 00.30’da şu tweeti paylaştı mı; “Erdoğan CNN Türk’te halkı meydanlara çağırıyor, tankların önüne geçin diyor, kendisi nerede?”

BÜTÜN TWEETLER VOLKAN’DA
Hüseyin Ekmekçi’nin 15 Temmuz darbe kalkılması akşamında böyle bir tweet paylaşıp paylaşmadığı konusunda açıklama yapması beklenirken, darbe kalkışması akşamında ve öncesinde KKTC’de kimlerin hangi tweetleri paylaştığı da VOLKAN İstihbarat Servisi’nde bulunuyor. VOLKAN bu tweetlerin tümünü de yayınlayacak.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.