DOLAR 32,5868 0.22%
EURO 34,8267 0.46%
ALTIN 2.411,27-0,87
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İçişleri Bakanı Üstel’den 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

İçişleri Bakanı Üstel’den 14 Mart Tıp Bayramı mesajı

ABONE OL
14 Mart 2022 11:57
İçişleri Bakanı Üstel’den 14 Mart Tıp Bayramı mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

İçişleri Bakanı Ünal Üstel, 14 Mart Tıp Bayramı nedeniye mesaj yayımladı.

Ünal Üstel, mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Yaşadığımız salgın döneminde bir kez daha anlaşıldığı gibi, sağlık her şeyden önde gelmektedir. Tüm dünyayı etkileyen koronavirüs salgını ile mücadele süresince, büyük fedakarlıklarla toplum sağlığı için canla başla çalışan hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımız sayesinde, büyük başarılar elde edilmiştir. Salgının getirmiş olduğu tüm zorlu koşullara ve olumsuzluklara rağmen, salgın dışındaki hastalıkların tedavilerinin de aksatılmamış olması, yine hekimlerimiz ve sağlık çalışanlarımızın özverili çalışmaları ile mümkün olmuştur.

Ülkemizin sağlık sektörünün her geçen gün gelişmesi, yeni teknolojilerin sağlık hizmetlerine entegre olması, son derece memnuniyet vericidir. Ülkelerin gelişmişlik düzeyinin en temel göstergelerinden biri olan sağlık hizmetlerine ulaşım, insan sağlığının korunması, mevcut sağlık sorunlarının giderilmesi, hepimizin en önemli hedeflerindendir.

Kutsal, saygın ve onurlu bir meslek olan hekimlik mesleğini büyük bir özveriyle yerine getiren tüm doktorlarımızın ve sağlık çalışanlarımızın 14 Mart Tıp Bayramı’nı en içten teşekkürlerimle kutlar, sağlık, mutluluk ve başarılar dilerim.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.