DOLAR 32,5010 0.15%
EURO 34,8801 0.29%
ALTIN 2.474,810,53
BITCOIN 2000561-3,61%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İlkokullar arası düzenlenen ‘Umut’konulu yarışmanın ödülleri verildi

İlkokullar arası düzenlenen ‘Umut’konulu yarışmanın ödülleri verildi

ABONE OL
22 Mayıs 2022 12:04
İlkokullar arası düzenlenen ‘Umut’konulu yarışmanın ödülleri verildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Milli Eğitim Bakanlığı ile Kooperatif Merkez Bankası iş birliğinde gerçekleştirilen İlkokullar Arası Umut Konulu Kompozisyon Yarışması ödül töreni gerçekleştirildi.

İlkokul 4 ve 5’inci Sınıf öğrencilerine yönelik “UMUT” temasıyla gerçekleştirilen yarışmaya, 300 öğrenci katıldı.

Milli Eğitim Bakanı Nazım Çavuşoğlu, törende yaptığı konuşmada bu tür etkinliklerin eğitimin bir parçası olduğuna dikkat çeken Koopbank ile yürütülen iş birliğinin bu bağlamda çok önemli olduğuna vurgu yaptı.

Çavuşoğlu, “Bu yıl Umut konusu ele alındı. Çocuklarımız Umut ile düşüncelerini kaleme aldı. Bizler birçok konuda umut ediyoruz ama unutmamalıyız ki umutlarımızı gerçekleştirmek için çok çalışmalıyız” dedi.

Koopbank Genel Müdürü Kemal Ataman ise ‘Umut’ ismini verdikleri yarışmaya katılarak günümüze, geleceğe ve hayata dair umutla ilgili düşüncelerini kendileriyle paylaşan öğrencileri kutladı.

Kooperatif Merkez Bankası Yönetim Kurulu Başkanı Şerife Kanan da, Kompozisyon Yarışmasına gösterilen ilginin kendilerini oldukça memnun ettiğini dile getirdi.

Törende daha sonra yarışmayı kazananlar ve mansiyon ödülleri ile Koopbank Teşvik Ödülü kazananlara ödülleri verildi.

 

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.