DOLAR 32,6038 0.39%
EURO 34,8038 0.19%
ALTIN 2.496,270,49
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

İngiltere ve Rusya liste dışı

İngiltere ve Rusya liste dışı

ABONE OL
01 Temmuz 2020 11:16
İngiltere ve Rusya liste dışı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Güney Kıbrıs’ta önceki gün yapılan bin 290 test sonucunda 2 yeni koronavirüs vakası tespit edildi.
Alithia gazetesi, Güney Kıbrıs’ta 2 yeni koronavirüs vakasının tespit edilmesiyle toplam vaka sayısının 996’ya çıktığını belirtti.
Habere göre, 2 vakadan birinin, yurt dışından gelen, diğerinin ise seyahat geçmişi bulunan kişiler olduğu ifade edildi.
LİSTE GENİŞLETİLİYOR
Öte yandan, Haravgi gazetesi, Rum Sağlık Bakanlığı’nın yapmış olduğu açıklamaya dayanarak Güney Kıbrıs’a turistlerin gelebileceği ülkeler listesinin genişletildiğini yazdı.
İngiltere ve Rusya gibi pazarların yine liste dışı kaldığına dikkat çeken gazete, İsrail’in B kategorisinde kaldığını belirtti.
Habere göre, belge göstermesi zorunlu olmayan ülkelerin yer aldığı A kategorisinde Avustralya, Avusturya, Hırvatistan, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Estonya, Finlandiya, Almanya, Yunanistan, İsviçre, Japonya, Macaristan, İzlanda, Letonya, Lihtenştayn, Litvanya, Lüksemburg, Malta, Norveç gibi ülkeler bulunuyor.
Belge gösterilmesi gerekli olan ülkelerin içinde bulunduğu B kategorisinde, Bulgaristan, Belçika, Fransa, İrlanda, İsrail, İtalya, Ürdün, Hollanda, İspanya, Romanya, Sırbistan, Birleşik Arap Emirlikleri ve Lübnan gibi ülkeler yer alıyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.