DOLAR 32,5619 0.03%
EURO 34,8427 -0.11%
ALTIN 2.432,150,10
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Kadınlarımızın hakları korunacak”

“Kadınlarımızın hakları korunacak”

ABONE OL
08 Mart 2021 10:38
“Kadınlarımızın hakları korunacak”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Sağlık Bakanı Ünal Üstel, Covid-19 ile mücadelede sağlık çalışanı kadınların hastaların hayatına dokunduğuna dikkat çekerek, “Kadınlarımızın haklarının her zamandan daha fazla korunacağı günler için çaba sarf etmek, destek olmak bizlerin en önemli görevleri arasındadır” dedi.

Üstel, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle yayımladığı mesajda, Kıbrıs Türk kadınının her koşulda, her davada kenetlenerek toplumsal mücadelenin kazanılmasında mücahide olarak görev yaptığını, bu sıfatla tarihe geçtiğini vurguladı.

Tüm dünyanın zorlu bir sınavdan geçtiği Covid-19 ile mücadelede başta sağlık çalışanı kadınların, şifalı elleriyle hastaların hayatına dokunduğunu, gece gündüz demeden emeklerini toplumdan esirgemediğini belirten Üstel, “Biliyoruz ki kadınlarımızın sayesinde daha güçlü bir toplumuz ve tarih boyunca kadınlarımızı baş tacı eden bir medeniyetin temsilcileriyiz” dedi.

“En yüce ünvanları kendisinde barındıran kadınlarımızın haklarının her zamandan daha fazla korunacağı günler için çaba sarf etmek, destek olmak bizlerin en önemli görevleri arasındadır” ifadelerini kullanan Üstel, şunları kaydetti.

“Bu vesile ile hayatımızın her alanını güzelleştiren ve dünyamızı daha yaşanacak yer haline getiren başta sağlık çalışanları olmak üzere tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyor, sağlık ve mutluluk dolu bir gelecek diliyorum.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.