DOLAR 32,5375 -0.02%
EURO 35,0049 0.45%
ALTIN 2.434,600,49
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kamil ÖZKALOĞLU;  KKTC’yi  Kaybetmenin Dönüşü Yok

Kamil ÖZKALOĞLU; KKTC’yi Kaybetmenin Dönüşü Yok

ABONE OL
14 Şubat 2020 09:53
Kamil ÖZKALOĞLU;  KKTC’yi  Kaybetmenin Dönüşü Yok
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC), Kıbrıs Türk halkının sürdürdüğü özgürlük, egemenlik, istiklâl ve varoluş mücadelesinin en önemli sonucudur.
KKTC, Kıbrıs Türklerinin adadaki varlığını sürdürebilmesi için tek seçeneğidir. KKTC, çocuklarımıza, torunlarımıza, kısacası geleceğe bırakacağımız en değerli mirasımızdır. KKTC olmazsa Kıbrıs Türk halkı da olamaz. İşte bu nedenledir ki tüm dünya KKTC’nin tasfiyesini sağlamak için ellerinden gelen her türlü melanete başvurmaktadır.
Yıllarca içimizden seçtikleri zayıf insanları Avrupa’nın ve ABD’nin en güzel şehirlerinin en lüks otellerinde ağırlayarak beyinlerini yıkadılar.
Ne AB, ne ABD ne de diğer sömürgeciler ülkelere ve özellikle de KKTC’nin varlığı ve geleceği için uğraşan yardımsever melekler değil. Sadece sömürü için, sadece kendi ülkelerinin çıkarları ve sadece kendi halklarının refah ve geleceği için her türlü insanlık ayıbına ve zulme başvurabilecek kadar gözleri kararmış bir güruhlar topluluğundan başka bir değer yargısına sahip değillerdir.
Sömürecekleri ülke ve toplumlara satmaya çalıştıkları değerler, sadece kendi halklarına layık gördükleri değerlerdir. Bu gerçeklere uyan davranışlarına her gün tanık olmuyor muyuz?
Eğer menhus hedeflerine ulaşıp Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ni tasfiye ederek ortadan kaldırırlarsa; artık dünya gündeminde değil, Kıbrıs Cumhuriyeti’nin iç meselesi oluruz. Bu da kısa sürede Kıbrıs’ın Türklerden arıtılmasını getirecektir.
2010 yılından bu yana ülkemizde yaşadıklarımız ortada. Uzun bir süreden beri KKTC için, Kıbrıs Türk Halkı için en ufak bir şey yapılmamış. Aksine, devletimizin, egemenliğimizin yara alması için her yola başvurulmuştur. Emperyalizmin beyni yıkanmış işbirlikçileri KKTC’yi ortadan kaldırmak amacıyla ülkede kaos yaratmakla meşgul.
Kaos yaşadık, ekonomik sorunlar yaşıyoruz. Haksızlık, kanunsuzluk, adaletsizlik diz boyu. Bunların kesinlikle düzeltilmesi gerekiyor. Düzeltilebilir de. Ama KKTC’yi kaybetmenin dönüşü yok.
Gücünü ve desteğini dış güçlerden alanlarla sadece Kıbrıs Türk halkına inanan ve güvenenlerin ayırımını doğru yapmalıyız. Hem bize 2010’dan itibaren yaşatılanları unutmadığımızı ve yaşatanları oylarımızla cezalandırmak için mutlaka sandığa gitmemiz gerekiyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.