DOLAR 32,5588 -0.02%
EURO 34,8934 0.08%
ALTIN 2.423,900,05
BITCOIN %
Lefkoşa
°

04:27

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kamil ÖZKALOĞLU;  YOK OLUŞA HAYIR

Kamil ÖZKALOĞLU; YOK OLUŞA HAYIR

ABONE OL
28 Ağustos 2019 10:25
Kamil ÖZKALOĞLU;  YOK OLUŞA HAYIR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkemizde, Kıbrıs Türklerinin, bir devlete sahip olmasına, kendi kaderini tayin hakkına ve ayrılma hakkı olmasına karşı olan, sömürgeci emperyalizm tarafından beyinleri yıkanarak mankurtlaştırılmış olmaları nedeniyle kimlik bunalımı yaşadıkları için Kıbrıs Türklerine ve Türkiye’ye karşı düşmanca saldırılarda bulunanların sahip olduğu sendikaların oluşturduğu “SENDİKAL PLATFORUM” adı verilen bir kuruluş vardır. Yıllardır bu kuruluş Kıbrıs Türklerinin hak ve çıkarlarını ortadan kaldırmak ve Kıbrıs Türklerini bugüne kadar yaşanmış tüm kanlı olayların tek sorumlusu olan Rumların azınlığı durumunda bir kabile haline getirmek için faaliyet göstermektedir.
“YOK OLUŞA HAYIR” bu “SENDİKAL PLATFORUM”un Kıbrıs Türklerine karşı sürdürdüğü Yıkıcı Propaganda Savaşının Sloganı olarak kullanılmaktadır.
Bir Propaganda savaşı sürdürülürken kullanılan Sloganlarda gerçeklik, doğruluk, mantık, sağduyu aranmaz. Hedef toplumu etkileyici olması yeter.
“YOK OLUŞA HAYIR” sloganında da gerçeklik, doğruluk, mantık, sağduyu yoktur.
“YOK OLUŞA HAYIR” derken, Kıbrıs Türklerine şunları dayatıyorlar: Eğer Kıbrıs Türkleri,
Kendi devletlerine sahip olurlarsa Yok olacaklar,
Ne yaşarlarsa yaşasınlar ayrılma hakları olmamalı aksi halde yok olacaklar,
Dış dünya ile temasları olursa yok olacaklar,
Kıbrıs Türkleri, Sömürge döneminden başlayarak seçimlerde kendi yöneticilerini kendi oyları ile belirlemektedirler. Yöneticilerini çoğunluktaki Rum ortakların ortak oyları ile belirlemezlerse yok olacaklar.
Kıbrıs’ta tek çözüm şekli “BİRLEŞİK KIBRIS” ile mümkündür. İki devletli çözüm gerçekleşirse yok olacaklar. ((Halbuki Kıbrıs’ta bugüne kadar yaşanmış tüm acı ve kanlı olaylar hep ada “BİRLEŞİK KIBRIS” konumunda iken yaşandı (1974 öncesinde) Kıbrıs Türklerine uygulanan katliamlar, Etnik Temizlik, Rumların canice saldırıları, sadece Türk oldukları için öldürülme olayları tümüyle “BİRLEŞİK KIBRIS” döneminde yaşandı. Bugün “BİRLEŞİK KIBRIS”ı çözüm olarak ısrarla önermek, ayni olayların tekrar yaşanmasını sağlamaktır. Her ne hikmetse bizi temsil ettiğini ve Rumların düşman değil ortak olduğunu söyleyenler görüşmelerde 1974 öncesini konuşmuyorlar, bizim haklılığımızı örtbas ederken ortakları Rum’u da aklıyorlar. Bunun nedenini bize açıklamak zorundadırlar.))
“SENDİKAL PLATFORUM” bir yandan “TOPLUMSAL YOK OLUŞA HAYIR” naraları atarken bir yandan da “ÜLKEMİZ SATILIK DEĞİLDİR” Diyerek Kıbrıs Türklerini aldatıp kendi ölüm fermanını imzalatmaya çalışıyorlar.
Bir yanda Yıllardır her türlü derdimize çare olan, her gereksinimizi karşılayan, dilimiz, dinimiz, kültürümüz, ırkımız, soyumuz bir olan TÜRKİYE, diğer yanda bize defalarca katliam uygulamış etnik temizlik için planlar yapmış, bizimle hiçbir şeyi paylaşmayacağını açıklayan, bizi tabası gibi gören, dili farklı, dini farklı, kültürü farklı ırkı, soyu farklı, üstelik bu adadaki varlığımızı hedef almış “ORTAK” dedikleri RUMLAR…
Akıl sahibi, sağduyulu, gerçeklerden yana herkese soruyorum.
Bu gerçekler ışığında, Türkiye yanında yer almak mı, yoksa Rumlar yanında yer almak mı, ülkeyi(KKTC’yi) satılığa çıkarmaktır…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.