DOLAR 32,3400 -0.07%
EURO 34,8790 0.06%
ALTIN 2.392,77-0,15
BITCOIN %
Lefkoşa
°

16:57

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Karoyannis;  “Vaka sayısı artmaya devam edecek”

Karoyannis; “Vaka sayısı artmaya devam edecek”

ABONE OL
18 Mart 2020 11:17
Karoyannis;  “Vaka sayısı artmaya devam edecek”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Alithia gazetesi , Lefkoşa Üniversitesi Tıp Fakültesi Mikrobiyoloji Moleküler Viroloji Öğretim Görevllisi Petros Karoyannis’in Rum Haber Ajansı’na konu hakkında yapmış olduğu açıklamalara geniş bir şekilde yer verdi.
Habere göre Karoyannis, vaka sayısının artmaya devam edeceğini, bunun da, ilk vakaları ne kadar erken ortaya çıkardıklarına bağlı olduğunu bir diğer deyişle bunun öncesinde bu hastalığın başkalarına geçmiş olabileceğini söyledi.
Karoyannis, şu ana kadar virüsün, ilk temaslardan yayıldığını gözlemlediklerini, henüz kişilerden kişilere yayılmadığını bunun da cesaret verici olduğunu belirtirken durumun şu anda kontrol altında olduğuna da dikkati çekti.
Fileleftheros gazetesine göre Karoyannis açıklamasında ayrıca korona virüse ilişkin durumun Temmuz ayına kadar sınırlandırılmasının beklendiğini, o döneme kadar bu virüsten arınabilmesinin mümkün olabileceğinden de söz etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.