DOLAR 32,4973 -0.01%
EURO 34,8607 -0.38%
ALTIN 2.451,190,63
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği;   Türkiye halkımız için vazgeçilemezdir

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği; Türkiye halkımız için vazgeçilemezdir

ABONE OL
01 Ağustos 2018 16:28
Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği;   Türkiye halkımız için vazgeçilemezdir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği, Kıbrıs’ın fethinin 447’nci, Türk Mukavemet Teşkilatı’nın 60’ıncı ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın 42’nci yılını gururla ve kıvançla kutladıklarını belirtti.
Dernek Başkanı Yılmaz Bora, 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı nedeniyle yayımladığı mesajda, “ Bugün başımız dik, barış, huzur ve güven içerisinde bağımsız bir devletteki yaşantımızı kimlere borçlu olduğumuzun bilinci ve idraki içerisinde, başta aziz şehitlerimiz ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anarken, yanı başımızdaki büyük Türk ulusundan aldığımız güçle dimdik ayaktayız” dedi.
Bora, Rumların amaçlarının değişmediği, Kıbrıs Türk halkını azınlık olarak görmekten vazgeçmedikleri dikkate alındığında bağımsız devlet ile yegane hamisi Anavatanı Türkiye’nin Kıbrıs Türk halkı için vazgeçilmez olduğunu vurguladı.
ŞEHİT AİLELERİ DERNEĞİ

Şehit Aileleri ve Malul Gaziler Derneği, 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.
Dernek Başkanı Gürsel Benan mesajında,”Milli mücadelede özveri ile savaşan toplumsal varoluş kahramanlarının eseri Türk Mukavemet Teşkilatı ve Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı’nın kuruluş yıldönümlerini gururla kutluyoruz” ifadelerini kullandı.
Benan, bütün olumsuzluklara rağmen geleceğe umutla baktıklarını belirterek, geçmişten ders çıkararak geleceğin sağlam temeller üzerinde kurulması gerektiğini, eşit, özgürlük ve güvenlik içinde yaşanabilecek bir düzenin yaratılmasını istediklerini kaydetti.
AK HATAYLILAR
Ak Hataylılar Kardeşlik Dayanışma ve Kültür Derneği, 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.
Bayramı nedeniyle mesaj yayınlayan Dernek Başkanı Mehmet İpek; “Cumhuriyetimizin kurucusu Büyük Önder Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, kanlarıyla, canlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi, ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmet, saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.
SUCUOĞLU
Ulusal Birlik Partisi Milletvekili Faiz Sucuoğlu, 1 Ağustos Toplumsal Direniş Bayramı’nda şehitleri andı.
Sucuoğlu gün nedeniyle yayımladığı mesajda şu ifadelere yer verdi:
“Kıbrıs’ın fethi ile birlikte Türk Mukavemet Teşkilatı’nın ve Güvenlik Kuvvetleri’nin kuruluş yıldönümünü kutladığımız bu günde, şehitlerimizi rahmetle anar, başta Güvenlik Kuvvetleri Komutanı olmak üzere tüm personeli ve Mukavemetçi mücahitleri tebrik eder, sağlık ve mutluluk dolu günler temenni ederim.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.