DOLAR 32,5190 0%
EURO 34,8782 0.11%
ALTIN 2.419,351,67
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kıbrıs’ın tamamı vatandır

Kıbrıs’ın tamamı vatandır

ABONE OL
05 Nisan 2019 09:35
Kıbrıs’ın tamamı vatandır
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Rum Başkanlık Komiseri Başkanı Fotius Fotiu, Rum “Bağımlılıkla Mücadele Otoritesi” ve Eğitim Bakanlığı işbirliğinde, Dipkarpaz’daki Rum öğrenciler için derhal çok yönlü koruma programı başlatacaklarını açıkladı.
Politis’in haberine göre Karpaz’daki Rum öğrencilerden oluşan grubu makamında ağırlayan Fotiu “Çok yönlü koruma programını derhal başlatacaklarını, bu yönde BM Barış Gücü ile anlaşma sağladıklarını” açıkladı.
“Mahsur” diye nitelediği öğrencilere hitap ederken Karpaz’daki şartlarda yaşamakla “fedakarlık ettiklerini” savunan Fotiu, “Dipkarpaz öğrencilerimiz ve kahraman Karpaz’da yaşayan diğer mahsurlar için Kıbrıs’ın tamamı bir vatandır. Elbette hepimiz için vatandır ancak DipKarpaz’daki öğrencilerimiz bunu çok daha yoğun hissediyor, inanıyor” dedi.
“Karpaz’da yaşayanlara karşı kabul edilemez tedbirler uygulandığını” iddia eden Fotiu, Karpaz’da Rum Milli Eğitim Bakanlığı’nın program ve hedeflerine uygun eğitim verilmesini “özel durumlarından dolayı kolaylaştıracak tedbirler

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.