DOLAR 32,5584 0.15%
EURO 34,9105 -0.25%
ALTIN 2.434,34-0,06
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KKTC’de FETÖ yapılanması harekete geçti…  Ölüm tehditleri ve kumpas

KKTC’de FETÖ yapılanması harekete geçti… Ölüm tehditleri ve kumpas

ABONE OL
03 Şubat 2020 02:16
KKTC’de FETÖ yapılanması harekete geçti…  Ölüm tehditleri ve kumpas
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Gazetecileri tehdit edenler ile sahte yazışmaları ve sahte facebook hesaplarını düzenleyenlerin kimler olduğu polis tarafından bilinmesine rağmen, bu kişiler tutuklanmadı
KKTC polisindeki FETÖ yapılanmasına yönelik soruşturmaları yürüten “ÖZEL EKİP”te görevli polis subaylarını itibarsızlaştırmak ve görevden alınmaları sağlamak için FETÖ’cü polislerin düzenlediği “AHMET GAF” operasyonun üzerine yürüyen gazetecilere yönelik büyük bir kumpas düzenlendi.
“AHMET GAF” operasyonun üzerine yürüyen iki gazeteci geçtiğimiz Cumartesi günü “Siz ne yaptığınızı biliyorsunuz, bulunduğunuz yere gelip sizi alacağız, hesaplaşacağız” denilerek telefonla tehdit edildi. İki gazeteci de polise giderek şikayette bulundu.
Bu tehdit olayından hemen sonra ise , “AHMET GAF” operasyonunun üzerine yürüyen gazetecileri suçlamak için sahte yazışmalar ve sahte facebook sayfaları düzenlendi. Düzenlenen sahte yazışmalar ve sahte belgelerle “AHMET GAF sayfasını bunlar kurdu” denilerek Başsavcılığa ve polise suç duyurusunda bulundu.
Başsavcılık ve polis bu sözde belgelerin doğru olup olmadığını araştırmadan harekete geçti. Söz konusu gazetecilerden birinin evi aranırken, telefonuna ve bilgisayarlarına el konuldu. Polise götürülen bu gazeteci daha sonra serbest bırakıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.