DOLAR 32,5846 0.27%
EURO 34,8060 0.11%
ALTIN
BITCOIN 20690443,93%
Lefkoşa
°

04:46

İMSAK'A KALAN SÜRE

KKTC’de FETÖ yapılanması… Seks ve kumar

KKTC’de FETÖ yapılanması… Seks ve kumar

ABONE OL
26 Mart 2019 22:12
KKTC’de FETÖ yapılanması… Seks ve kumar
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturmada ele geçirilen “KKTC YAPILANMASI” adlı dosyada , KKTC’de FETÖ yapılanmasında kullanılan yöntemler ve talimatlar ortaya çıktı.
FETÖ’nün KKTC yapılanmasında oteller, kumarhaneler ve gece kulüpleri kullanıldı. KKTC polisindeki FETÖ yapılanması ile bazı gece kulüpleri ile otel sahipleri FETÖ’ya yardımcı oldu.
Bazı siyasiler ile işadamlarının ve yüksek rütbeli subayların otel odaları, kumarhaneler ve gece kulüplerindeki görüntüleri kaydedildi. Bazı otel sahipleri bu görüntüleri FETÖ’ya verdi.
Bu görüntüler kullanılarak bazı siyasiler ile subayların FETÖ yapılanmasında yer almaları sağlanırken, işadamlarından da “himmet” adı altında büyük paralar alındı.
İzmir Cumhuriyet Başsavcısı Okan Bato tarafından, FETÖ’nün düzenlediği ”İzmir Askeri Casusluk Davası” olarak bilinen kumpasa karşı yürütülen soruşturmada tutuklanan şüphelilerin bilgisayarlarından “A Planı”, “B Planı”, “İnternet” ve “KKTC Yapılanma” başlıklı dosya ve power point sunum dosyaları ele geçirildi.
“KKTC YAPILANMA” DOSYASI
Şüphelilerin bilgisayarlarında ele geçirilen “KKTC Yapılanma” dosyasında, FETÖ tarafından verilen talimatlar ile kullanılan yöntemler şöyle;
1- KKTC tam olarak istediğimiz bir ortama sahip. Seks, alkol, uyuşturucu çok normal ve herkes arasında ileri seviyede yaygın.
2- Otellerin teknik servis ekibine eleman sokmamız ve onların vasıtasıyla güvenlik kamerası görüntülerini arşivlemeliyiz. Ayrıca istediğimiz odalara kamera yerleştirebilmeliyiz. Özellikle kumar oynayan üst düzey personel için. Şu ana kadar bir iki otel yöneticisi ricamızı kırmadı, elindeki görüntüleri verdi.
3- Ayrıca otellerin rezervasyon listelerini önceden alıp kimin ne zaman geleceğini bilip ona göre kişileri hedef alabilelim.
4- Yeni tayinle gelenleri, özellikle yeni teğmenleri çok hızlı bir şekilde oryantasyon adı altında mutlaka bizim belirleyeceğimiz gece kulüplerine götürmeliyiz. Bu konuda tulum çıkarmalıyız.
GÖRÜNTÜLER KULLANILDI
FETÖ’nün KKTC polisindeki yapılanmasının yardımıyla da bu talimatlar başarıyla yerine getirilirken, bazı siyasiler ile işadamları ve yüksek rütbeli subayların otel odaları ile kumarhanelerdeki görüntüleri ele geçirilerek , bu görüntüler arşivlendi.
Daha sonra bu görüntüler kullanılarak, bu kişilerin FETÖ yapılanmasında yer almaları sağlandı ve işadamlarından da “himmet” adı altında çok yüklü paralar alındı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.