DOLAR 32,3759 0.15%
EURO 35,3249 0.11%
ALTIN 2.323,350,20
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KTSO’nun Ticaret Heyeti etkinliği Londra’da yapıldı

KTSO’nun Ticaret Heyeti etkinliği Londra’da yapıldı

ABONE OL
10 Haziran 2022 20:16
KTSO’nun Ticaret Heyeti etkinliği Londra’da yapıldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Kıbrıs Türk Sanayi Odası’nın (KTSO) ülkenin ihracat potansiyelini güçlendirmek amacıyla ilk kez düzenlediği Londra Ticaret Heyeti etkinliği, Londra’da yapıldı.

Odadan yapılan açıklamaya göre, Kensington bölgesinde, Copthorne Tara Hotel’de dün düzenlenen etkinliğe Kıbrıs’tan farklı sektörlerden 14 üretici-ihracatçı firma katılarak, İngiltere’den ve dünyanın farklı yerlerinden gelen potansiyel iş ortakları ile buluştu.

KTSO Başkanı Ali Kamacıoğlu, “Önümüze koyduğumuz ihracat yılı hedefinin en önemli adımlarından birini attık. İhracatımızın ve ihracatçımızın önünü açmak için artık sahadayız ve benzer organizasyonlarla diğer ülkelerde de sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti Londra Büyük Elçiliği Ticaret Baş Müşaviri Hasan Murat Özsoy, katılımcı iş insanlarına Birleşik Krallık ticari mevzuatı ve potansiyel pazar hareketleri üzerine detaylı bir sunum yaptı.

Londra Ticari Heyeti etkinliği ikili görüşmeler ve sonrasında düzenlenen resepsiyon ile devam etti. İki iş görüşmelerde, zeytin ve zeytinyağı, endüstriyel mutfak ürünleri, tuğla, kahve, mobilya ve ayakkabı gibi birçok ürün grubu yer aldı.

Londra Ticari Heyeti etkinliği bugün de iş insanlarının karşılıklı ziyaretleri ve iş geliştirmeleri ile devam edecek.

Etkinliğe katılan firmalar şöyle:

“1- Akdeniz Zeytin ve Zeytinyağı Ltd (Ayrini). 2- Ecolive Zeytin ve Zeytincilik (Ecolive) 3- Nakar Sanayi Ve Tic. Şti. Ltd. (Karsal) (endüstriyel mutfak) 4- Gigabyte Ltd. (Bilişim) 5-Lütfiye Özipek Ayakkabı Sanayi Ltd. (Özipek) 6- Yeşil Lefke Ticaret Ltd. (Yeşil Lefke) (Zeytin ve Zeytinyağı) 7- Old John Enterprises Ltd. (Girne Con Kahve) 8- Özerlat Ltd. (Özerlat Kahve) 9-Agrotem Trading Ltd. (Templos) (Zeytin ve Zeytinyağı) 10- Sezer Köroğlu Ltd. (Mobilya) 11- Gürdağ Trading & Industry Ltd. (Gürdağ Tuğla) 12- Özyüksel Mobilya Ltd. (Özyüksel Möble) 13- Ez-Koop (Taş Değirmen) (Zeytin Ve Zeytinyağı) 14- Glasstech Trading Co. Ltd. (Glasstech) (Cam)”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.