DOLAR 32,5173 0.19%
EURO 34,5962 0.09%
ALTIN 2.492,860,27
BITCOIN 20728420,95%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

KTTO heyeti TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarafından kabul edildi

KTTO heyeti TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarafından kabul edildi

ABONE OL
09 Haziran 2023 16:50
KTTO heyeti TC Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz tarafından kabul edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Kurulu’nda yeniden başkan seçilen Rifat Hisarcıklıoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Turgay Deniz başkanlığındaki Kıbrıs Türk Ticaret Odası heyeti, Türkiye Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ve Ticaret Bakanı Ömer Bolat tarafından da kabul edildi.

Türkiye Cumhurbaşkanlığı kabinesinde Kıbrıs işlerinin koordinasyonunu da üstlenmesi beklenen Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz ile Deniz başkanlığındaki Kıbrıs Türk Ticaret Odası heyeti arasındaki görüşmede, Türkiye ile KKTC arasındaki iş birliklerinin gelişimi ve KKTC’de özel sektör odaklı kalkınma konularında istişarelerde bulunuldu.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası heyetinin Türkiye Ticaret Bakanı Ömer Bolat’ı ziyaretinde de Türkiye Cumhuriyeti-KKTC ticari ilişkilerinin geliştirilmesi konularında görüş alış-verişi gerçekleştirildi.

Heyetin, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’ni ziyaretlerinde ise, Kıbrıs Türk Ticaret Odası’nın Türkiye’deki en önemli paydaşı olan Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile birlikte yapılmakta olan çalışmalar değerlendirildi ve önümüzdeki dönem programı üzerinde duruldu.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası Başkanı Turgay Deniz, Ankara ziyaretine ilişkin yaptığı açıklamada, Ankara izlenimlerini “Önümüzdeki süreçte birlikte çalışmak için çok büyük isteklilik olduğunu gözlemledik” şeklinde değerlendi.

Deniz, “Sayın Yılmaz ve Sayın Bolat ile çok faydalı işler yapacağımıza eminiz. Kendilerine başarılar diliyoruz. Onların başarısı, esas olarak bizim de başarımız olacaktır” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.