DOLAR 32,5910 0.11%
EURO 35,0220 0.42%
ALTIN 2.417,59-0,22
BITCOIN 2098231-3,22%
Lefkoşa
°

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

“Kültürün İz Düşümü” projesinin ilk basamağı tamamlandı

“Kültürün İz Düşümü” projesinin ilk basamağı tamamlandı

ABONE OL
01 Eylül 2022 22:18
“Kültürün İz Düşümü” projesinin ilk basamağı tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Başbakan Yardımcılığı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanlığı’na bağlı Kültür Dairesi ve Bayrak Radyo Televizyon Kurumu iş birliğinde ülke sanatı ve sanatçılarının tanıtıldığı “Kültürün İz Düşümü” projesinin ilk basamağı tamamlandı. Kültürün İz Düşümü programı, yaz ayları yayın döneminde Bayrak Radyosu’nda Radyoda Yaşam programında yer almıştı.

Kültür Dairesi Müdürü Şirin Zaimağaoğlu’nun verdiği bilgiye göre, Kültür Dairesi’nin medya sponsorluğunu üstlenen Bayrak Radyo Televizyon Kurumu ile sürdürülen iş birliği çerçevesinde hayata geçirilen Kültürün İz Düşümü programı tamamlandı.

Kültürün İz Düşümü programının Bayrak Radyosu’nda Salı günleri yayınlanan Radyoda Yaşam Programı içerisinde yer aldığını bildiren Zaimağaoğlu, 7 Haziran’da başlayan programda ilk olarak Öğretmen Şair ve Yazar Mehmet Kansu’nun tanıtıldığını hatırlattı. Bayrak Radyosu’nda Esin Küçük ve Çelen Tehdit’in program yapımcılığını üstlendiği, Radyoda Yaşam isimli programın Kültürün İz Düşümü bölümünü Kültür Dairesi’nin Kültür Merkezi Yönetmenleri Pervin Aremek ve Ceyhan Özyıldız’ın dönüşümlü olarak sunduklarının altını çizen Zaimağaoğlu, programda Feriha Altıok, Orbay Deliceırmak, Pembe Marmara, Osman Türkay, Filiz Naldöven, Mahmut İslamoğlu, Harid Fedai, Özker Yaşın, Neriman Cahit ve Fikret Demirağ’ın da tanıtıldığını belirtti.

Kültür Dairesi Müdürü Şirin Zaimağaoğlu, sanatı ve sanatçılarının tanıtıldığı projenin ikinci basamağına BRTK’de yer alacak radyo ve televizyon programlarıyla başlayacaklarını da duyururken, BRTK Müdürü Meryem Özkurt’a teşekkür etti.

Zaimağaoğlu, Bayrak Radyosu’nda Kültür Dairesi’nin faaliyetleri hakkında bilgi verilen Kültürün Ajandası programının devam edeceğini, Kültürün Işıkları adıyla hazırlanacak yeni programın başlayacağını ve eş zamanlı olarak BRT1’de Kahve Tadında Kültür ve Sanat Sohbetleri adıyla yeni bir programın da yayına gireceğini açıkladı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.