DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Kumar baronlarından hükümete tehdit

Kumar baronlarından hükümete tehdit

ABONE OL
22 Mayıs 2020 09:44
Kumar baronlarından hükümete tehdit
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Koronavirüsü bahane ederek milyonlarca Euro’uk kumarhane imtiyaz izni ücretleri ile vergilerini ödemeyen kumar baronları şimdi de KKTC vatandaşlarının kumarhanelere girişlerinin serbest bırakılmasını istiyor.
Kumar baronları KKTC vatandaşlarının kumarhanelere girişlerinin serbest bırakılmaması halinde imtiyaz izni ücretleri ile vergilerini ödemeyecekler.
Hükümetin 13 Mart’ta aldığı koronavirüs tedbirleri çerçevesinde kumarhanelerin kapatılmasını fırsat bilen kumar baronları, binlerce çalışanı işten çıkarırken, imtiyaz izni ücretleri ile vergilerini de ödemedi.
13 Mart’tan sonra “kumarhaneler kapatıldı, çalışmıyoruz” gerekçesinin arkasına saklanan kumar baronları, devlete olan yükümlülüklerini yerine getirmezken, 1 Haziran’da kumarhanelerin açılacak olmasıyla yeni bir gerekçe yarattılar.
Kumar baronları 1 Haziran’da açılacak olan kumarhanelere “müşteri” bulamayacaklarını, bu nedenle de imtiyaz izni ücretleri ile vergilerini ödemeyecekleri yönünde tehdit ve şantajda bulunurken, KKTC vatandaşlarının kumarhanelere girişlerinin serbest bırakılması talebinde bulundular.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.