DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Lübnan’la askeri işbirliği

Lübnan’la askeri işbirliği

ABONE OL
31 Ekim 2017 19:56
Lübnan’la askeri işbirliği
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney Kıbrıs ile Lübnan arasında gizli bilgiler teatisinde bulunulması için, dün, bir anlaşma imzalandığı belirtildi.
Fileleftheros gazetesi Rum Savunma Bakanı Hrisotoforos Fokaidis’in resmi temaslarda bulunmak için gittiği Lübnan’da, mevkidaşı Yaacoyb El Sarraf ile bir araya geldiğini ve gizli bilgiler teatisinde bulunulması için anlaşma imzaladığını yazdı.
Habere göre Fokaidis yaptığı açıklamada, Güney Kıbrıs’ın, Orta Doğu ve Avrupa arasında köprü olarak rolünü güçlendirme hedefini taşıdığını ifade etti.
İki ülke arasındaki işbirliğinden de söz eden Fokaidis, bu ilişkilerin tüm alanlarda derinleştirilmesinden bahsetti.
Fokaidis, Lübnan Silahlı Kuvvetleri’ne ilişkin olarak ise, ülkede büyük saygı gören birleştirici bir kurum olduğunu, devlet egemenliği ve birlik kapısı olarak desteklenmesi gerektiğini, Güney Kıbrıs’ın bu çerçevede Lübnan Silahlı Kuvvetleri’nin desteklenmesine ilişkin uluslararası girişimi de desteklediğini ifade etti.
Fokaidis, bir araştırma ve kurtarma merkezinin geliştirilmesi için Lübnan Silahlı Kuvvetleri’ne teknik uzmanlık ve eğitim konularında herhangi bir yardım sağlamaya da hazır olduklarını belirtti.
Habere göre Fokaidis, temasları çerçevesinde Lübnan Cumhurbaşkanı Michel Aoun tarafından da kabul edildi.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Phone Tracker Free

    What should I do if I have doubts about my partner, such as monitoring the partner’s mobile phone? With the popularity of smart phones, there are now more convenient ways. Through the mobile phone monitoring software, you can remotely take pictures, monitor, record, take real – Time screenshots, real – Time voice, and view mobile phone screens.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.