DOLAR 32,5633 -0.01%
EURO 34,8974 -0.05%
ALTIN 2.432,260,10
BITCOIN %
Lefkoşa
°

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mafya bozuntuları devlete savaş açtı

Mafya bozuntuları devlete savaş açtı

ABONE OL
18 Eylül 2017 07:24
Mafya bozuntuları devlete savaş açtı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Yapılan soruşturmalarda mafya bozuntularının yönetiminde olan 3 gazete ile 8 haber sitesinin devlete, hükümete, yargıya, Başsavcılığa, polise, güvenlik güçlerine ve Türkiye’ye karşı büyük bir etkisizleştirme ve yıpratma kampanyası yürüttükleri, psikolojik harekat ile kara propaganda algı yaratma yöntemlerini kullandıkları belirlendi
Rum-Yunan ikilisi ile emperyalist güçler KKTC’yi yok etmek için her yolu ve yöntemi kullanırken, karanlık ve pis işlerden büyük servete ve güce ulaşan mafya bozuntularının da devlete savaş açtığı bildirildi.
ÜST DÜZEY TOPLANTI
KKTC’de polis ve güvenlik güçlerini temsil eden yöneticiler ile Türkiye’den de gelen bazı üst düzey yöneticilerin katıldığı toplantıda ,mafya bozuntularının devlete ve güvenliğe karşı oluşturduğu tehdit ve saldırılar değerlendirildi ve gereken önlemlerin alınması kararlaştırıldı.
KARA PROPAGANDA
Yapılan soruşturma sonrasında da mafya bozuntularının yönetiminde olan 3 gazete ile 8 haber sitesinin devlete, hükümete, yargıya, Başsavcılığa, polise, güvenlik güçlerine ve Türkiye’ye karşı büyük bir etkisizleştirme ve yıpratma kampanyası yürüttükleri, psikolojik harekat ile kara propaganda yöntemlerini kullandıkları belirlendi. Bunların Rum istihbaratı ve FETÖ/PDY ilişkileri de incelemeye alındı.
YALAN VE İFTİRA
Devlete karşı adı konulmamış bir savaş yürüten mafya bozuntularının hükümeti de kontrolleri altına alabilmek için Bakanlara ve yakınlarına yönelik sistematik bir saldırı sürdürdükleri ve “istediğimiz hükümet şeklini kurabiliriz” dedikleri de bildirildi.
SALDIRILAR
Devlete, hükümete ve devletin güvenlik güçlerine karşı savaş yürüten mafya bozuntuları, devleti ve ulusal davayı savunan gazeteler ile haber sitelerini de hedef almış durumda. Haber sitelerini çökertmek için yabancı hackerler kullanılırken, gazete sahipleri de hedef alınmış durumda.
GEREKEN YAPILACAK
Düzenlenen üst düzey toplantıda mafya bozuntularının faaliyetleri masaya yatırılırken, bu toplantıya katılan üst düzey bir yetkilinin “KKTC mafya bozuntularının hükümdar olacağı ve at oynatacağı bir ülke olamaz. Mafya bozuntuları devlete savaş açamaz, ülke güvenliğini ve halkı tehdit edemez. Bunlara karşı gereken en sert tedbirler alınacak, inlerine girilecek, kökleri kurutulacaktır” dediği öğrenildi.
OPERASYONLAR YAKINDA
Bu arada elde edilen güvenilir bilgilere göre önümüzdeki günlerde mafya bozuntularına karşı ülke içinde ve ülke dışında büyük bir operasyon düzenlenecek.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.