DOLAR 32,5466 0.09%
EURO 34,9887 -0.11%
ALTIN 2.439,680,16
BITCOIN 21019710,40%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mafya ve dolandırıcılar hedef aldı

Mafya ve dolandırıcılar hedef aldı

ABONE OL
03 Mart 2018 15:11
Mafya ve dolandırıcılar hedef aldı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ülkeye egemen olmak ve karanlık işlerini rahatlıkla yürütmek isteyen dolandırıcılar ile mafya bozuntuları, üzerlerine yürüyen devlet yöneticileri ile gazetecileri hedef aldı. Dolandırıcılar ile mafya bozuntuları, kurdukları korsan haber siteleri üzerinden devlet yöneticileri ile gazetecilere ve ailelerine yönelik yalana ve iftiraya dayalı, ahlak dışı bir saldırı kampanyası sürdürüyor.
HANGİ KORSAN SİTELER
Dolandırıcılar ile mafya bozuntularının kurduğu ve soruşturma devam ettiği için adlarını veremediğimiz pek çok korsan haber sitesi, devlet yöneticileri ile ailelerine ve devletin en saygın kurumlarına yönelik ahlak dışı saldırılarda bulunuyor.
ÖNCE SERDAR DENKTAŞ
Maliye Bakanı Serdar Denktaş, dolandırıcılar ile mafya bozuntularının taleplerine karşı sert bir tutum takınıp, dolandırıcılık yapan paravan şirketler hakkında soruşturma başlatma girişiminde bulunurken, sosyal medyada Serdar Denktaş’a yönelik “sana göstereceğiz” şeklinde tehdit ve şantajlar yer aldı. Serdar Denktaş bu tehdit ve şantajlara boyun eğmeyince bu kez oğlu Rauf Denktaş hedef alındı. Rauf Denktaş’a karşı yalana ve iftiraya dayalı çok çirkin ve çok ahlaksız bir saldırı kampanyası başlatıldı.
DAHA SONRA MANAVOĞLU
Polis Genel Müdürlüğü, yapılan şikayetler ve suç duyuruları sonrasında dolandırıcılar ile mafya bozuntuları hakkında soruşturma başlatırken, bu kez Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu ve çocukları hedef alındı. Manavoğlu ile çocuklarına yönelik çirkin ve ahlak dışı saldırılar yapıldı.
ŞİMDİ DE AKKURT
VOLKAN Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Aydın Akkurt, dolandırıcılar ile mafya bozuntularını deşifre edici belgeleri VOLKAN gazetesinde yayınlamaya başlayınca, şahsı , ailesi ve çocukları hedef alındı. Korsan haber siteleri üzerinden Akkurt ve ailesine yönelik, ahlak dışı saldırılar yapıldı.
BANKA SAHİPLERİ-AVUKATLAR
Dolandırıcılar ile mafya bozuntularının kirli ve karanlık taleplerine boyun eğmeyen banka sahipleri de hedef alındı. Korsan haber siteleri üzerinden bu banka sahipleri ile ailelerine yönelik çok çirkin saldırılar yapıldı. Bunları dava eden avukatlara da “bu davadan çekil yoksa senin hakkında da yayın yaparız” tehditleri gönderildi.
SORUŞTURMA BAŞLATILDI
Korsan haber siteleri üzerinden yalana ve iftiraya dayalı ahlak dışı yayınlar devam erken, bu korsan haber sitelerinin sahipleri ve bağlantılarının ortaya çıkarılması geniş çaplı soruşturma başlatıldığı bildirildi

****

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.