DOLAR 32,3759 0.15%
EURO 35,3249 0.11%
ALTIN 2.323,350,20
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Maliye Bakanı Denktaş açıklama yaptı;  Beni kimse sindiremez

Maliye Bakanı Denktaş açıklama yaptı; Beni kimse sindiremez

ABONE OL
25 Nisan 2018 21:41
Maliye Bakanı Denktaş açıklama yaptı;  Beni kimse sindiremez
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Denktaş: Vergi Dairesi çalışanı ve benimle ilgili basında yer alan iddialar, işlemleri durdurmak amaçlı çamur atmadır. Başlattığımız çalışmalara devam edeceğiz, çalışanları ve beni kimse sindiremeyecek.
Vergi Dairesi’nin başlattığı işlemleri durdurmanın bir yolu da çamur atmadır. Haberleri yapan gazete belge ve bilgileri ortaya koymalı. Açıklayamıyorsa da kamuoyundan özür dilesin. Biz kurum ve kişi olarak ceza davası açacağız

Maliye Bakanı Serdar Denktaş, Vergi Dairesi çalışanı ve kendisiyle ilgili basında yer alan iddiaların, işlemleri durdurmak amaçlı çamur atma olduğunu belirterek, başlattığı çalışmalara devam edeceğini, çalışanları ve kendisini kimsenin sindiremeyeceğini vurguladı.
Serdar Denktaş, “Vergide Online Beyan ve Ödeme Sistemi” konusuna ilişkin düzenlediği basın toplantısında, Vergi Dairesi çalışanı ve kendisiyle ilgili basında yer alan haberlere de değindi.
Denktaş, haberleri yapan gazetenin belge ve bilgileri ortaya koymasını isteyerek, “Açıklayamıyorsa da kamuoyundan özür dilesin. Biz kurum ve kişi olarak ceza davası açacağız” dedi.
Haberleri, Vergi Dairesi’ne yönelik “çamur atma” olarak nitelendirerek, işlemleri durdurmanın da bir yolunun çamur atma olduğunu kaydeden Denktaş, Vergi Dairesi’nin çalışmalarını devam ettireceğini, çalışanları ve kendisini kimsenin sindiremeyeceğini vurguladı.
Denktaş, haberlerin Salih Koçak isimli personele karşı tavır alması için yapıldığını söyledi.
Toplantıda, Koçak da hazır bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.