DOLAR 32,3994 0.14%
EURO 35,4471 0.06%
ALTIN 2.322,460,16
BITCOIN 22954932,50%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mattarella’dan Haçlı seferi çağrısı; Türkiye’ye karşı toplu mücadele gerekli”

Mattarella’dan Haçlı seferi çağrısı; Türkiye’ye karşı toplu mücadele gerekli”

ABONE OL
15 Mayıs 2019 09:57
Mattarella’dan Haçlı seferi çağrısı; Türkiye’ye karşı toplu mücadele gerekli”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Güney Kıbrıs’ın İtalya’ya atadığı yeni büyükelçi Hacımihail’in güven mektubunu verme töreninde konuşan İtalya Cumhurbaşkanı Mattarella, Türk faaliyetlerinin özde AB’nin problemi olduğunu ve bundan dolayı, bu faaliyetlere karşı toplu mücadele verilmesi gerektiğini söyledi

İtalya Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella, AB’nin Türkiye’nin faaliyetlerine karşı toplu mücadele vermesi gerektiğini söyledi.
Fileleftheros gazetesi, Güney Kıbrıs’ın İtalya’ya atadığı yeni büyükelçi Minas Hacımihail’in güven mektubunu verme töreninde konuşan Mattarella’nın, Türk faaliyetlerinin özde AB’nin problemi olduğunu ve bundan dolayı, bu faaliyetlere karşı toplu mücadele verilmesi gerektiğini kaydettiğini yazdı.
Gazete, Hacımihail’in de Mattarella’yı Kıbrıs sorununda gelinen son aşama, müzakerelerin yeniden başlaması için gösterilen çabalar, KKTC’deki mevcut durum ile Türkiye’nin KKTC ile ilgili “arzuları” ve Türkiye’nin Güney Kıbrıs’ın sözde “Münhasır Ekonomik Bölgesi” içerisindeki faaliyetleri konusunda bilgilendirdiğini kaydetti.
Habere göre Hacımihail, İtalya’nın “Kıbrıs Cumhuriyeti’nin egemenlik haklarına” verdiği desteğin öneminin de altını çizdi.
Hacımihail, Rum Hükümeti’nin Güney Kıbrıs ile İtalya arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi konusundaki taahhüdünü de Mattarella’ya iletti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.