DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2075205-1,48%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

MDP;   Hainlere geçit verilmeyecek

MDP; Hainlere geçit verilmeyecek

ABONE OL
16 Temmuz 2018 09:55
MDP;   Hainlere geçit verilmeyecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

MDP:  Dış güdümlü mihrakların 2 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti’nde giriştikleri kalkışmayı lanetliyor, bu kalkışmanın karşısında sokağa çıkıp milli bir destan yazan Türk milletini de en kalbi duygularımızla selamlıyoruz

Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) Merkez Yürütme Kurulu, demokrasiye vurulmak istenen her türlü darbe girişimini kınadı.
MDP Merkez Yürütme Kurulu tarafından 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü dolayısıyla yayımlanan mesajda, “Dış güdümlü mihrakların 2 yıl önce Türkiye Cumhuriyeti’nde giriştikleri kalkışmayı lanetliyor, bu kalkışmanın karşısında sokağa çıkıp milli bir destan yazan Türk milletini de en kalbi duygularımızla selamlıyoruz” ifadelerine yer verildi.
Mesajda şöyle denildi:
“Kalkışma sırasında şehadete eren, başta kahraman Türk askerimiz Ömer Halisdemir olmak üzere, tüm şehitlerimizi saygı ile anıyor, bu gibi durumların bir daha yaşanmamasını temenni ediyoruz. Bizlerin her daim beklentisi; soydaşlarını yalnız bırakmayacak, demokrasinin üstün olduğu, seçmen iradesine saygılı, hukuk çerçevesinde yönetilen bir anavatan Türkiye Cumhuriyeti’dir. Unutulmamalıdır ki Kıbrıs Türkü olarak bizler, hainlere geçit vermeyen, güçlü ve büyüyen bir Türkiye Cumhuriyeti’nin her daim yanımızda olmasından güç alıyoruz. Var olsun büyük ve demokratik Türkiye Cumhuriyeti, var olsun egemen Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.