DOLAR 32,3309 0.24%
EURO 35,0955 -0.12%
ALTIN 2.297,930,91
BITCOIN 22762370,82%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meclis Başkanı Töre: TURSAB’ın verdiği uğraş çok önemli

Meclis Başkanı Töre: TURSAB’ın verdiği uğraş çok önemli

ABONE OL
22 Kasım 2022 16:51
Meclis Başkanı Töre: TURSAB’ın verdiği uğraş çok önemli
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) Sağlık Turizmi heyetini kabul etti.
Meclis Şeref Salonunda yer alan kabulde Ulusal Birlik Partisi Lefkoşa Milletvekili ve Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Ahmet Savaşan da yer aldı.

İlk sözü alan Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Sağlık Turizmi İhtisas Başkanı Zeynep Yenice, İzmir’de gerçekleştirdikleri çalıştayda sağlık turizminin nerede olması gerektiği konusunu irdelediklerini anımsatarak Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Ahmet Savaşan’ın önerisiyle Kıbrıs’ta yapılabilecek işbirlikleri için Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunduklarını söyledi.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Zorlu Töre de, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin genç bir devlet olmasına rağmen Türk milletinin bir mensubu olduklarını söyleyerek konuk heyetin aslında farkı bir yerde olmadığını ifade etti.

Töre, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği’nin sağlık turizmini daha ileriye götürmesi için verdiği uğraşı önemli bulduklarını ifade ederek, iki ülke arasında bu konuda yapılacak olan işbirliği çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kıbrıs Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Ahmet Savaşan’ın da yıllarca ülkede bu anlamda önemli hizmetler verdiğini vurgulayan Töre, tecrübe paylaşımlarından büyük faydalar sağlanacağına inandığını söyledi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.