DOLAR 32,5049 -0.12%
EURO 34,9951 0.42%
ALTIN 2.432,140,38
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Meclis denetim görevini  gerçekleştiriyor

Meclis denetim görevini gerçekleştiriyor

ABONE OL
01 Kasım 2022 17:48
Meclis denetim görevini  gerçekleştiriyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu, denetleme görevini gerçekleştirmek üzere Meclis Başkanı Zorlu Töre başkanlığında toplandı.

İlk bölümde başkanlığın genel kurula sunuşlarına yer verildi.

UBP Milletvekili Özdemir Berova, CYP Milletvekili Armağan Candan ile katıldıkları ve Fransa’nın Strazburg kentinde düzenlenen 2022 yılı 4’üncü dönem AKPA Genel Kurulu toplantılarına katılımına ilişkin raporunu okudu, toplantıda yapılan konuşmalar hakkında bilgiler aktardı.

Cumhuriyetçi Türk Partisi milletvekili Salahi Şahiner “Gerçeği Yansıtmayan 2022 Yılı Bütçesinin Getirdiği Olumsuzluklar” konulu güncel konuşmasında bütçede bilinçli hata yapılarak sapmalar yaratıldığını vurgulayarak bu durumun yaratabileceği olumsuzlukları anlattı.
Şahiner, elektrikte çoklu tarifenin pik saatlerdeki uygulama nedeniyle uygulamada ekonomikolmayacağını, GSM konusunda ise hizmetin kalitesizliğinin yanısıra tekelleşmeye doğru gidildiğini söyledi

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Erhan Arıklı da 4,5 G ihalesi konusunda iki firma ile uzun süre müzakereler yaparak şartnameyi büyük oranda hazırladıklarını anlattı.

Arıklı, bir firmanın ihaleyle ilgili bir sorunu bulunmadığını ancak diğer firmanın kamuoyuna sunduğı bazı gerekçelerle ihaleye katılmayacağını bildirdiğini bu durumun değerlendirileceğini kaydetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.