DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Mehmet Eziç;  Herkes bir yerden beslenir

Mehmet Eziç; Herkes bir yerden beslenir

ABONE OL
12 Nisan 2018 11:44
Mehmet Eziç;  Herkes bir yerden beslenir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Gemikonağı’ndaki çok değerli devlet arazisini hava parası ödeyip, ihalesiz olarak kiralayan Mehmet Eziç suskunluğa bürünürken, seçimlerden önce yaptığı “akıl verici” açıklamaları yeniden gündeme geldi.

Seçimlerden hemen önce 11 Aralık, 2017 tarihinde Yenidüzen Gazetesi’ne açıklamalarda bulunan Mehmet Eziç, “Hepimiz konuşurken hep şikâyetçiyiz, neyin doğru olması gerektiğini de iyi kötü hepimiz biliyoruz aslında” diyerek, “‘Şu yanlış yaptı, bu yanlış yaptı’ deriz ama kendi kendimize kaldığımızda ‘böyle iyiyiz’ deriz. Çünkü herkes bir yerden beslenir, nemalanır” vurgusunda bulundu.
“Aslında Ordinaryüs Profesörün yapamayacağı bir sistem kurduk. Herkes bu sistemden mutludur” diyen Eziç’in akıl veren açıklamaları şöyle;
“‘Böyle iyiyiz’… Hepimiz konuşurken hep şikâyetçiyiz, neyin doğru olması gerektiğini de iyi kötü hepimiz biliyoruz aslında. ‘Şu yanlış yaptı, bu yanlış yaptı’ deriz ama kendi kendimize kaldığımızda ‘böyle iyiyiz deriz. Çünkü herkes bir yerden beslenir, nemalanır…Biz kendi kendimize yeter duruma gelmeliyiz. Toplum olarak üretmeliyiz. Bunu siyasiler de söyler ama ben altını çizerek söylüyorum ‘verimli üretim’. Bu çok önemli ve kritik noktadır aslında…Aslında ‘Ordinaryüs Profesörün yapamayacağı’ bir sistem kurduk. Herkes bu sistemden mutludur. Değişime aslında kendimizden başlamalıyız. Bireylerin, değişim için ellerini taşın altına koyması gerekir ama ‘ o değişsin de bakarım’ anlayışı var…Siyasette gençleşme başladı. Bu olumlu ama toptan sistemi değiştirmeye ve bunu uygulamaya koymak için acı reçeteleri içmemiz lazım hepimizin, tüm sektörlerin. Çünkü odur yapılması gereken ama bu acı reçeteye hazır değil toplum. Bu da sürdürülebilir değildir.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.