24 Haziran 2022 - 8:53 'de eklendi ve A+A-
Mersinlik’teki yangında dördüncü güne uyandık. Yangına dün havadan yapılan yoğun müdahale ile iyimser bir hava esmeye başladı. Ancak hava karardıktan sonra hişler yeniden kötüye gitmeye başladı. Hava müdahalesi durduktan sonra işler yeniden fenalaşmaya başladı.
Rüzgarın şiddetini artırması ile alevler tekrardan yükseldi. Yangın doğu yönünde ilerlemeye devam etti. Zaman zaman yangının Kantara’ya ulaşması konusunda endişe yaşandı. Karadan yapılan müdahale ile yangının yolu geçmesinin önü alındı.
Yaşanan sıcak gelişmeler sonucu Cumhurbaşkanı Tatar ile Başbakan Ünal Üstel programlarını iptal ederek dün gece yeniden yangın bölgesine gitti, yangının ilerleyişini önlemek için yapılan çalışmaları yerinde izledi ve yetkililerden bilgi aldı.
Dün akşam saat 19.30 itibarıyla havadan müdahale durdu. Bu sabah itibariyle havadan müdahale yeniden başladı.
Batı bölgesindeki üretici kadınların oluşturduğu Kırsa...
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın eşi Sibel Tatar, Girişimci Ka...
Cumhuriyetçi Türk Partisi, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’ın, Gu...
Girne Cürümleri Önleme Şubesi Ekipleri, Girne’de meydana ge...
Antik çağlardan beri kadınların güzellik sırları arasında bu...
Tatlısu Belediye tarafından bu yıl ilki düzenlenen ‘Ak...
Kıbrıs Türk Engelliler Federasyonu 13. Olağan Genel Kurulu y...
Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Birleşmiş Milletler aracılığıyla ...
Üçlü kararname ile Ekonomi ve Enerji Bakanlığı, Çalışma ve S...
Başbakan Yardımcısı, Turizm, Kültür, Gençlik ve Çevre Bakanı...