DOLAR 32,5737 0.14%
EURO 35,0352 -0.04%
ALTIN 2.437,580,07
BITCOIN 21010680,75%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Misyonerleri Meclis’e davet etti

Misyonerleri Meclis’e davet etti

ABONE OL
28 Şubat 2019 10:26
Misyonerleri Meclis’e davet etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Komite toplantısına Avrupa Yehova Şahitleri Temsil Heyeti’nden Uluslararası İnsan Hakları Avukatları Shane H. Brady ve Brace Anthony davetli olarak katıldı
iker Cumhuriyet Meclisi Hukuk, Siyasi İşler ve Dışilişkiler Komitesi, “Askerlik (Değişiklik) Yasa Tasarısı”nin genel görüşmesine devam etti ve komite toplantısına davetli olarak katılan konukları dinledi. Komite, Yasa Tasarısı ile ilgili çalışmalarını bir sonraki toplantısında ele almaya devam edecek.
Hukuk, Siyasi İşler ve Dışilişkiler Komitesi toplantısına davetli olarak Başbakanlık, Başbakan Yardımcılığı ve Dışişleri Bakanlığı, Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı, Kıbrıs Türk Barolar Birliği, Vicdani Ret İnisiyatifi’nden temsilciler katıldı.
YEHOVA ŞAHİTLERİ
Komite toplantısına ayrıca Avrupa Yehova Şahitleri Temsil Heyeti’nden Uluslararası İnsan Hakları Avukatları Shane H. Brady ve Brace Anthony davetli olarak katılarak dünyadan örnekler vererek konuyu detaylandırdı ve komite üyelerinin sorularını cevapladı.
Hukuk, Siyasi İşler ve Dışilişkiler Komitesi toplantısına, CTP Milletvekili Komite Başkanı Doğuş Derya, UBP Milletvekili Komite Başkan Vekili İzlem Gürçağ Altuğra, CTP Milletvekili Asım Akansoy, HP Milletvekili Erek Çağatay, HP Milletvekili Jale Refik Rogers, UBP Milletvekili Nazım Çavuşoğlu ve UBP Milletvekili Yasemi Öztürk katıldı. Toplantıda ayrıca UBP Miletvekili Özdemir Berova da yer aldı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.