DOLAR 32,3237 0.21%
EURO 35,1211 -0.03%
ALTIN 2.297,880,91
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Moreli;   Müzakerelerin  başlaması  belirsiz

Moreli; Müzakerelerin başlaması belirsiz

ABONE OL
12 Mart 2018 09:23
Moreli;   Müzakerelerin  başlaması  belirsiz
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haravgi gazetesi “Müzakerelerin Yeniden Başlaması Zor” başlıklı haberinde Amerikalı analist Vincent Moreli’nin ABD Kongresi Araştırma Birimi’ne verdiği Kıbrıs ile ilgili ek raporunda Kıbrıs müzakerelerinin yeniden başlaması şartlarını belirsiz diye nitelediğini haber verdi.
Gazeteye göre, Moreli ek raporunda Crans Montana sürecinde Türk askeri, garantiler ve güvenlik üzerinde durulmuş olsa bile kimilerinin, ana meselenin iki tarafın gerçekte federal bir yapıyı birlikte yönetip yönetemeyeceği olduğuna inandığını yineledi.
Yönetim başlığında bir anlaşmaya varılırsa, güvenlik, garantiler ve asker konusunun ele alınacağı Kıbrıs ile ilgili yeni bir uluslararası konferansın bu kez başarılı olabileceği görüşlünü ortaya koyan Moreli Cumhurbaşkanı Akıncı’nın, Anastasiadis’in tam olarak neyi müzakere etmek istediği ve bunun ne kadar zaman alabileceği konusunda Anastasiadis’le gayrı resmi görüşme niyetini de hatırlattı.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.