DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2067804-2,12%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Ne Olmak İstiyorsunuz Mustafa Bey?

Ne Olmak İstiyorsunuz Mustafa Bey?

ABONE OL
05 Ekim 2020 09:18
Ne Olmak İstiyorsunuz Mustafa Bey?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Mustafa Bey açıkladı: 82. Vilayet olmak istemiyorlarmış…
Biz de soruyoruz, Peki, ne olmak istiyorsunuz Mustafa Bey?
Defalarca savunmasız köylerimize saldırıp katliam yapan, bize etnik temizlik uygulayan Rumların emrinde kabile mi olmak istiyorsunuz?
O canı gönülden desteklediğiniz sömürgeci emperyalist Avrupalıların himayesinde köle olmak mı istiyorsunuz?
Dünyanın başına en büyük bela olan ABD’nin beslemesi mi olmak istiyorsunuz?
Unutmayın, burası Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, burada yaşayan Türkler yıllarca;
senin o Rum bareyalarına karşı, sömürgeci emperyalist Avrupa devletlerinin çeşitli yöntemlerle gerçekleştirdikleri saldırılara karşı, senin ABD’nin çıkarları uğruna Kıbrıs Türklerini harcama politikalarına karşı direnerek bu günlere gelmiştir.
Tüm bunların ahlaksızca ve insanlık ayıbı niteliğindeki ambargo ve izolasyonları altında, açlıkla, yoklukla cebbelleşerek, baskılara karşı örnek bir direniş göstererek bu Cumhuriyeti ilan etme onuruna erişmiştir…
Biz tüm bu sıkıntıları yaşarken destek gördüğümüz tek devlet olan Türkiye’mizin mi 82. vilayeti olmak istemiyorsunuz?
Askeri ile, parası ile Kıbrıs Türklerinin dünyadaki varlığını sağlayan Türkiye’nin mi 82. vilayeti olmak istemiyorsunuz?
Sen bugüne kadar sadece bu devletin sunduğu olanaklardan yararlandın.
Saydığımız sıkıntıları çeken, tümüne yıllarca direnen Kıbrıs Türk Halkı olmuştur. Bu Cumhuriyet için söz söyleme hakkı sadece bu sıkıntılara katlanıp mücadeleyi sürdürenlere aittir.
Eğer siz Türkiye’nin 82. vilayetinde yaşamak istemiyorsanız size kucak açmış onlarca ülke vardır. Gidin onların vilayetlerinde yaşamınızı sürdürün.
Yok eğer tüm yaptıklarınıza ve söylediklerinize karşın hâlâ Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin Cumhurbaşkanı olduğunuz iddiasındaysanız;
Sizi, namus ve şerefinizi ortaya koyarak içtiğiniz anda uyup Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin varlık, geleceği ve tanınması için çalışmaya davet ediyoruz…
Kıbrıs Türkleri olarak bizim öncelikli hedefimiz Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin tanınarak halkımızın huzur, mutluluk ve güven içinde yaşamasını sağlamaktır.
Ha! bunu başaramazsak; TC’nin 82. vilayeti olmaktan da gurur duyarız…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.