DOLAR 32,5673 0.13%
EURO 35,0007 -0.12%
ALTIN 2.436,710,04
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Neofitu  KKTC’ye hakaretler yağdırdı;  “Şehir devleti”

Neofitu KKTC’ye hakaretler yağdırdı; “Şehir devleti”

ABONE OL
13 Ekim 2017 09:03
Neofitu  KKTC’ye hakaretler yağdırdı;  “Şehir devleti”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

DİSİ Başkanı  Averof Neofitu,  Kıbrıs Türk halkının kan ve can pahasına kurduğu KKTC’ye hakaretler yağdırdı;

Kıbrıs Türkleri şunu bilmelidir ; devlet sahibi olma istekleri geçersizdir. Böyle bir talebin dünyada yeri yoktur. Şehir devletleri eski zamanlarda vardı, şimdi yeni bir dönemde yaşıyoruz

Rum basını, DİSİ Başkanı AverofNeofitu’nun, Katalonya konusu dolayısıyla Kıbrıs Türk liderliği ve Kıbrıslı Türklere mesaj verdiğini yazdı.
Fileleftheros gazetesine göre Neofitu, “Sadece evimizin içine bakmaktan vazgeçmeliyiz, pencereyi açalım ve dünyada ve bilhassa Avrupa’da ne olduğunu takip edelim” şekilde konuştu.
Katalonya konusunu Kıbrıslı Türklerin ciddi bir şekilde dikkate alması gerektiğini savunan Neofitu, eski yıllardaki zamanlara gönderme yapan her şehir ve devlet istek ve taleplerinin  bugünkü modern dünyada yerinin olmadığını ileri sürdü.
Neofitu, Avrupa’da hiç kimsenin Katalonya’yı bağımsız bir devlet olarak kabul etmeyeceği ve desteklemeyeceğini ileri sürdü.
“Tekrar söylüyorum, şehir-devletler eski zamanlarda vardı” diyen Neofitu, yeni bir dönemde ve modern bir dünyada yaşadıklarını söyledi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.