DOLAR 32,5789 0.31%
EURO 34,8099 0.15%
ALTIN 2.509,491,03
BITCOIN 20970832,46%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

“Nereden Buldun Yasası” tamamlandı

“Nereden Buldun Yasası” tamamlandı

ABONE OL
13 Eylül 2019 10:01
“Nereden Buldun Yasası” tamamlandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Halkın Partisi (HP) Genel Sekreteri Yenal Senin, partisinin hükümet ortağı olduğu toplam 16 aylık süreçte parti kurulurken savundukları ilkelerle ilerlediklerini belirtti.
Bir televizyon programında soruları yanıtlayan Senin, partisinin duruş olarak partizanlığa karşı olduğunu söyledi. Kişileri ayırma veya kişilere öncelik tanıma durumuna asla müsaade etmediklerini ifade eden Senin, toplumun aracı koymadan işlemlerini yapabildiği için şu an çok mutlu olduğunu anlattı.
“NERDEN BULDUN YASASI”
Senin, Nerden Buldun Yasası’nın bir önceki hükümet döneminde komiteye giden ama orada bir türlü sonuca varmayan yasalardan biri olduğunu belirterek, bazı eksikliklerinin olduğunun dile getirildiğini, hukukçulardan yasayı alıp sıfırdan üzerinde 15-16 gün çalıştıklarını söyledi.
Parti olarak bu yasayı tamamladıklarını, Meclis’in açılmasıyla birlikte milletvekilleri ve bakanlar aracılığıyla sunacaklarını kaydeden Senin, HP’nin her seçime girdiğinde seçim bütçesini, gelir-giderlerini açıkladığını belirtti.
Yaklaşık üç gün sonra parti genel gelir-giderlerini de açıklayacaklarını belirten Senin, şeffaflık konusunda hassas olduklarını vurgulayarak, “Toplumda temiz siyaseti, hesap verebilirliği zihinlere kazımak için çalışmaya devam ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.