DOLAR 32,4679 -0.07%
EURO 34,7276 -0.72%
ALTIN 2.437,750,07
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Niyazi Kızılyürek’in belgeseli;  “TMT’ciler ve Türk askeri tecavüzcü”

Niyazi Kızılyürek’in belgeseli; “TMT’ciler ve Türk askeri tecavüzcü”

ABONE OL
22 Ocak 2019 10:07
Niyazi Kızılyürek’in belgeseli;  “TMT’ciler ve Türk askeri tecavüzcü”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Güney Kıbrıs’ta ikamet eden Niyazi Kızılyürek’in, Panikos Hrisantu adlı Rum ile birlikte 1993 yılında uluslararası kuruluşlardan aldığı destekle hazırladığı “DUVARIMIZ” adlı sözde belgesel de, TMT ile Türkiye ve Türk askerine yönelik çok çirkin saldırılar ve ahlak dışı iftiralar yer alırken, Türkiye “işgalci”, TMT’ciler ile Türk askeri “tecavüzcü” ve “katil” olarak suçlanmıştı.
İŞTE O SUÇLAMALAR
“Bu adi mahluk TMT, meyhanede Rumlara hizmet ettiğim ve Hristiyanları sevdiğim için beni dövdü. İsterlerdi bana tecavüz etsinler.”
“Türkiye 1974’te garantörlük hakkını kullanarak Kıbrıs’a müdahale etti. Anayasa ile toprak bütünlüğünü koruyacaktı, barış getirecekti. Ama ne var ki ordusunun barışı, istila, cinayet, işgal ve tecavüzdü.”
“Türkler bizi esir aldılar. Bir Türk subayı geldi, ‘hepsini kurşuna dizin’ dedi. Dipçiklerle bizi dövmeye başladılar. Daha sonra kurşunlar yağmaya başladı. Eşim, oğlum ve yanımdakiler yere düştü. Bir Türk, kucağımdaki çocuğumu alıp yere savurdu. Bu arada Türkler tecavüz etmek için genç bir Rum kızını yakaladılar. Yere yatırıp, tecavüz ettiler.”

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.