DOLAR 32,5580 0.21%
EURO 34,9725 -0.02%
ALTIN 2.458,560,93
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Nurel: Erhürman 21 TL/kg dediği rakamı, nereye göre belirlemiştir

Nurel: Erhürman 21 TL/kg dediği rakamı, nereye göre belirlemiştir

ABONE OL
20 Ağustos 2022 21:24
Nurel: Erhürman 21 TL/kg dediği rakamı, nereye göre belirlemiştir
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Karma Hayvan Yemi Harup Ürünü ve LP Gaz Üretim Pazarlama Kooperatifi Ltd.Yönetim Kurulu Başkanı Redif Nurel, Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman’ın yaptığı açıklamalara sert tepki gösterdi.

Redif Nurel yaptığı açıklamada, harnup taban fiyatı için ilk açıklanan rakamın 18 TL/kg olduğunu duyurduktan sonra Cumhuriyetçi Türk Partisi Genel Başkanı Tufan Erhürman’nın birim fiyatı yönündeki açıklamalarına ve yaklaşımına tepki gösterdi.

Nurel, “Sayın Tufan Erhürman, yaptığımız basın açıklamasına karşı bir takım açıklamalar yapmış ve haberin içeriğini okumadan kamuoyunda farklı algı oluşturmaya çalışmıştır. Kendisine soruyoruz; 21 TL/kg dediği rakamı, nereye göre belirlemiştir? Dünya harup ve çekirdek borsasının başında oturan kişi kendisi midir? Biz, dünya borsasındaki harup veya çekirdeğin fiyatını belirleyebilir miyiz? Buna rağmen bizim öngörümüz harup fiyatının 25-30 TL/kg arasında olması yönündedir” dedi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin ürettiği harubun miktarının belli olduğuna da dikkat çeken Redif, “Bugüne kadar uygulanan yanlış politikalardan dolayı harup gerçek değerini ilk defa geçen yıl bulmuş ve üreticinin yüzü gülmüştür” ifadelerini kullandı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.