DOLAR 32,5920 0.23%
EURO 34,8129 0.41%
ALTIN 2.420,62-0,48
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Osmaniye’de 5,1 büyüklüğünde deprem

Osmaniye’de 5,1 büyüklüğünde deprem

ABONE OL
11 Ekim 2022 21:33
Osmaniye’de 5,1 büyüklüğünde deprem
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Osmaniye’nin Düziçi ilçesinde 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem, Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş ve Hatay’da da hissedildi. Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, şu ana kadar herhangi bir olumsuz haber alınmadığını, sadece Düziçi ilçesi Çerçioğlu köyünde bir evin duvarlarında çatlaklar olduğu ihbarının alındığını söyledi.
Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 18.48’de merkez üssü Osmaniye’nin Düziçi ilçesi olan 5,1 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi.

Depremin 7 kilometre derinlikte gerçekleştiği açıklandı.

Deprem çevre illerde de hissedildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, “Depremde, şu an itibarıyla, 6 vatandaşımızın olaydan psikolojik olarak etkilenmesi dışında bir sağlık sorunu yaşanmadığı tespit edilmiştir. Osmaniye halkına geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah tüm afetlerden korusun.” dedi.

Osmaniye Valisi: Olumsuz ihbar yok, bir evde çatlak var

Osmaniye Valisi Erdinç Yılmaz, depremle ilgili şu ana kadar herhangi bir olumsuz haber alınmadığını, sadece Düziçi ilçesi Çerçioğlu köyünde bir evin duvarlarında çatlaklar olduğu ihbarının alındığını, ekiplerin bölgeye yönlendirildiğini söyledi.

Devletin bütün kurumlarıyla hazırlıklı ve görevini en iyi şekilde yapma gayreti içinde çalıştığını belirten Yılmaz, herhangi bir olumsuz durum olmadığını ifade etti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.