DOLAR 32,5374 0.24%
EURO 34,7680 0.07%
ALTIN 2.489,331,11
BITCOIN 20553792,72%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özersay sözünü tutacak mı?

Özersay sözünü tutacak mı?

ABONE OL
16 Mart 2018 14:17
Özersay sözünü tutacak mı?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Halkın Partisi (HP) Başkanı Kudret Özersay, 10 Aralık, 2017 tarihinde yaptığı açıklamada Halkın Partisi göreve geldiğinde Sosyal Hizmetler Dairesi’nden katkı alanların  çok yetersiz olan maaşlarını 2018 yılı başından itibaren asgari ücret düzeyine çekecekleri sözünü vermişti. .

Özersay, açıklamasında  “Biz yapamayacağımız şeyin sözünü vermeyiz, ama gerçek olan bir şey varsa o da şudur: Sosyal Hizmetler Dairesi’nden katkı alarak hayatını idame ettirmek isteyen çok sayıda vatandaşımız mağdurdur” ifadelerini kullanmıştı.

İŞTE O  AÇIKLAMA

“HP’den verilen bilgiye göre, 50 milletvekili adayı, Genel Başkan Kudret Özersay ile birlikte dün Mutluyaka ve Tuzla, bugün de Lefkoşa açık pazarı ve Küçük Kaymaklı’yı ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi.

Özersay, Halkın Partisi iktidarında ekonomide kayıt dışı olan faaliyetleri kayıt altına alarak bir yıl içerisinde kaynak yaratacaklarını ve Sosyal Hizmetlerden destek alan dar gelirli vatandaşları destekleyeceklerini kaydetti.

Özersay halkın sorunlarına odaklanan ve halkın yaşamını kolaylaştıran projeleri hayata geçireceklerini ifade ederek, ‘Bu projeler hayata geçirilebilecek projelerdir. Biz halkı dikkatle dinliyoruz ve anlıyoruz. Sorunlarını da samimiyetle çözme iradesi ortaya koyuyoruz. Bundan sonrası vatandaşın görevidir. Güçlü bir siyasi iktidar, kangren halini almış olan sorunları çözebilecek en önemli unsurdur. Bu statükoyu çatırdatmanın ve yerine yeni ve adil bir düzen koymanın yegâne yolu halktan gelecek güçlü bir destektir’ ifadelerini kullandı.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.