DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özkurt: BRT’nin yayıncılık sektöründe öncü bir kurum

Özkurt: BRT’nin yayıncılık sektöründe öncü bir kurum

ABONE OL
25 Aralık 2022 16:36
Özkurt: BRT’nin yayıncılık sektöründe öncü bir kurum
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bayrak Raydo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Çavuşoğlu Özkurt, BRT’nin 59’uncu kuruluş yıl dönümü dolayısı ile BRT’de özel yayındaydı.

Özkurt, BRT’nin yayıncılık sektöründe öncü bir kurum olduğunu, yeni projeler üretildiğini ve üretilmeye devam edileceğini kaydetti.

Özkurt, “3 Televizyon, 6 radyo kanalı ve web sitesi ile dünyanın her yerine sesimizi duyuruyoruz” dedi.

BRTK’da yeni bir projeye imza atıldığını kaydeden Özkurt, yeni proje olan ‘Kuzey Kıbrıs Smart TV’ ile ilgili bilgi verdi.

Proje konusunda iki yıldır çalışma yapıldığını anlatan Özkurt, bu sayede ülkedeki diğer kanalların da dünyaya sesini duyurabileceğini söyledi.

BRT’nin yayıncılık sektöründe öncü bir kurum olduğunu vurgulayan Özkurt, yeni projeler üretildiğini ve üretilmeye devam edileceğini kaydetti.

BRT’nin en çok izlenen kanal olduğunu vurgulayan Özkurt, “bize dönüşler çok fazla, izleyici ile iletişimimiz çok fazla” şeklinde konuştu.

Gazimağusa’dan özel yayına katılan Yönetim Kurulu Başkanı Salih Can Doratlı da, BRT’nin 59. yılını kutladı.

59 yıl önce iki mücahidin kıt imkanlarla bayrak radyosundan sesini duyurmaya başladığını anımsatan Doratlı, varoluş mücadelesinin önemine işaret etti ve kurumun yayınlarına dünya standartlarında devam ettiğini kaydetti.

BRTK’nın 59 yıldır nereden nereye geldiğini görmenin gurur verici olduğunu vurgulayan Doratlı, BRTK, KKTC’nin kamu yayıncılığı dolayısı ile gözbebeği ve önemli bir kurumdur” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.