DOLAR 32,5827 0.02%
EURO 34,9179 0.07%
ALTIN 2.427,46-0,10
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özkurt: DAÜ ile yürütülen ortak projelerimiz daha da geliştirilecek

Özkurt: DAÜ ile yürütülen ortak projelerimiz daha da geliştirilecek

ABONE OL
09 Haziran 2023 17:54
Özkurt: DAÜ ile yürütülen ortak projelerimiz daha da geliştirilecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doğu Akdeniz Üniversitesi (DAÜ) tüm basın camiasıyla işbirliğini geliştirmek amacıyla basın yayın kuruluşlarına ziyaretler gerçekleştiriyor.

Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Senih Çavuşoğlu, Dekan Yardımcısı Doçent DoktorAysu Arsoy ve Yardımcı Doçent Doktor Yetin Arslan, bu çerçevede aynı zamanda Doğu Akdeniz Üniversitesi öğretim üyesi de olan Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt’a ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında Doğu Akdeniz Üniversitesi ile Bayrak Radyo Televizyon Kurumu arasında devam etmekte olan işbirliğive yeni işbirlikleri olanakları ele alındı.

Doğu Akdeniz Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Profesör Doktor Senih Çavuşoğlu, medya ile akademik çalışmalar arasındaki işbirliğinin önemine değindi. Medya ile akademinin çeşitli alanlarının birbirinden beslendiğine işaret eden SenihÇavuşoğlu, BRT ile mevcut işbirliğinin artarak devam edeceğini vurguladı.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.BRT Haber Merkezi Gazimağusa Bürosu’nun Doğu Akdeniz Üniversitesi kampüsünde, üniversitenin sağladığı destekler ile çalışmalarını sürdürdüğüne işaret eden Özkurt, üniversiteye desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Özkurt açıklamasında, hali hazırda Doğu Akdeniz Üniversitesi ile yürütülen ortak projelerin daha da geliştirilerek devam edeceğini kaydetti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.