DOLAR 32,3695 0.15%
EURO 34,9616 -0.32%
ALTIN 2.323,890,20
BITCOIN 22796201,41%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özkurt: Kadına her alanda fırsat tanımalıyız

Özkurt: Kadına her alanda fırsat tanımalıyız

ABONE OL
25 Kasım 2021 19:42
Özkurt: Kadına her alanda fırsat tanımalıyız
0

BEĞENDİM

ABONE OL

 

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt bir toplumun temelinde aile, ailenin temelinde de kadının yer aldığına işaret etti

25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Mücadele ve Uluslararası Dayanışma Günü” dolayısıyla mesaj yayımlayan Özkurt, kadınlara karşı insan onuruna yakışmayan şiddet olaylarının toplumumuzu olumsuz etkilemesine izin vermemiz gerektiğini, bunun en önemli görevlerimizden biri olması gerektiğini belirtti.

Özkurt mesajında ‘Kadın her şeyden önce annedir ve yetiştirdiği nesiller ile geleceği inşa edecek olanlardır. Bu nedenle kadınlarımızın eğitiminden istihdamına, sosyalleşmelerinden ekonomik yönden aktif roller üstlenmelerine kadar her alanda onlara fırsat tanımalıyız. Bu konuda gerekli çalışmaları yapmak geleceğe olan en büyük yatırımdır.

Kadına yönelik şiddetle mücadelede özellikle son yıllarda ülkemiz, ilgili kurumların sorumluluk alanları çerçevesinde koruyucu tedbiri hayata geçirmiştir bizleinde bu yöndeki çalışmaların aksamadan yürümesi için elimizden gelen gayreti göstermek her şeyden önce insani bir vazifemizdir.‘25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü’nün şiddetin her türlüsünün karşısında olan bir toplum bilinci oluşmasına vesile olmasını temenni ediyorum’ dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.