DOLAR 32,2928 -0.15%
EURO 34,8033 -0.04%
ALTIN
BITCOIN 21030762,08%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özkurt, Talat,  Eroğlu ve Akıncı’yı kuruluş yıldönümü resepsiyonuna davet etti
  • Kıbrıs Volkan
  • Ekonomi
  • Özkurt, Talat,  Eroğlu ve Akıncı’yı kuruluş yıldönümü resepsiyonuna davet etti

Özkurt, Talat,  Eroğlu ve Akıncı’yı kuruluş yıldönümü resepsiyonuna davet etti

ABONE OL
22 Aralık 2021 16:23
Özkurt, Talat,  Eroğlu ve Akıncı’yı kuruluş yıldönümü resepsiyonuna davet etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

,

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nun 58’inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla devlet ve hükümet yetkililerine ziyaretler gerçekleştiren Kurum Müdürü Meryem Özkurt bugün de eski cumhurbaşkanlarını ziyaret ederek 24 Aralık Cuma günü Bayrak Radyo Televizyon Kurumu’nda gerçekleştirilecek olan resepsiyona davette bulundu.

Özkurt, ilk ziyaretini İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat’a gerçekleştirdi.

İkinci Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat kabulde yaptığı açıklamada, çok önemli bir eşikte kurulan BRT’nin o dönemde zor bir misyon üstlenerek Kıbrıs Türkü’nün yaşadığı ayrımcılığı ve sıkıntıları dünyaya duyurduğunu belirtti. Talat, O dönem Kıbrıs Türkü’nün sesini dünyaya duyuran BRT’nin yaptığı yayınların Kıbrıs Türkü’ne moral verdiği gerekçesiyle Rumlar’ın yayınları parazitlerle engellemeye çalıştıklarını da anımsattı.

BRT’nin salgın döneminde yaptığı yayınlar ile halkı zamanında ve doğru haberlerle bilgilendirerek önemli bir görevi yerine getirdiğine vurgu yapan Talat, BRT Müdürü Özkurt nezdinde tüm çalışanları kutladı.

Bayrak Radyo Televizyon Kurumu Müdürü Meryem Özkurt, daha sonra Dördüncü Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı’yı ziyaret etti.

Mustafa Akıncı kabulünde BRT’ye çalışmalarına başarılar diledi.

Meryem Özkurt ardından Üçüncü Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu’nu ziyaret etti.

Derviş Eroğlu kabulde yaptığı açıklamada, kurulduğu günden bu yana gerek savaş zamanında gerekse barış zamanında BRT’nin Kıbrıs Türkü’nün sesi olduğunu ve oılmaya devam edeceğini belirtti.

BRTK Müdür Meryem Özkurt da ziyaretlerde yaptığı açıklamda, bir devlet kurumu olarak BRT’nin yaptığı yatırımlar ve yayınlar ile tüm medyaya öncü olup destek verdiğine dikkati çekti.

BRT’nin pandemi döneminde alınan tedbirler ve yaşanan gelişmeleri haber sayılarını da artırarak halka duyruduğuna dikkati çeken Özkurt, altı dilde yaptığı yayınlar ile de yabancı uyruklulara özellikle de öğrencilere rehberlik yaparak üniversitelere de katkı sağladığını anlattı.

BRT

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.