DOLAR 32,5581 0.02%
EURO 34,8634 -0.05%
ALTIN 2.435,390,23
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özyiğit;  Hükümet bozulmayacak

Özyiğit; Hükümet bozulmayacak

ABONE OL
20 Mart 2019 11:37
Özyiğit;  Hükümet bozulmayacak
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- TDP Genel Başkanı Özyiğit yaptığı açıklamada “Dört parti Kıbrıs konusunda farklı fikirlere sahip olduğunu bilerek hükümet kurdu. Hükümette kriz yok. Hiçbir ortağın sırf Cumhurbaşkanlığı seçimi için bu hükümeti bozma gibi bir niyeti yok. 4 parti de kaçınılmaz bir şekilde kendi adaylarını destekleyecek” dedi

Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP), sosyal demokrat hareketin başlangıcının 43. yılı dolayısıyla resepsiyon düzenledi.
“Gelenekten Geleceğe 43 Yıl” sloganıyla düzenlenen geceye Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, Çalışma ve Sosyal Güvelik Bakanı Zeki Çeler, LTB Başkanı Mehmet Harmancı, Güney Kıbrıs’tan AKEL ve Yeşiller Partisi temsilcileri, TDP’liler, TDP sempatizanları ve konuklar katıldı.
ÖZYİĞİT
TDP Genel Başkanı ve Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, yaptığı konuşmada hükümeti oluşturan 4 partinin Kıbrıs konusunda farklı fikirlere sahip olduğunu bilerek hükümet kurduklarını söyledi. Bu konuda kriz varmış gibi gösterilmeye çalışıldığını ancak öyle olmadığını, bu konuyu büyük bir olgunluk içerisinde istişare ettiklerini dile getirdi. Özyiğit, “Hiçbir ortağın sırf Cumhurbaşkanlığı seçimi için bu hükümeti bozma gibi bir niyeti yok. 4 parti de kaçınılmaz bir şekilde kendi adaylarını destekleyecek” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.