DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2065180-2,07%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özyiğit;   Sonuç alıcı müzakere süreci başlamalı

Özyiğit; Sonuç alıcı müzakere süreci başlamalı

ABONE OL
24 Ekim 2018 10:16
Özyiğit;   Sonuç alıcı müzakere süreci başlamalı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ-Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Gazimağusa İlçesi 6. Olağan kongresi yapıldı.
TDP’den verilen bilgiye göre, TDP Gazimağusa İlçe Başkanlığına Ece Balcı seçilirken, İlçe Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu: Hasan Bilgehan, Ceyda Püsküllü, Tezer Oğuzkan, Mehmet Çaltın, Yusuf Cohar, Tuğçe Gökbörü, Ümit Emin, Feridun Korkunal, Pembe Yıldırım. Yedek Üyeler: Ülkü Yılmaz, Özden Uluçay, İlhan Onbaşı, Seyit Soydan Cambazoğlu, Gülin Gündeğer.
ÖZYİĞİT
TDP Genel Başkanı, Milli Eğitim ve Kültür Bakanı Cemal Özyiğit, kongrede yaptığı konuşmada, başkan ve yönetime başarılar diledi.
Konuşmasında hükümetin icraatlarına da değinen Özyiğit, TL kaynaklı yaşanan ekonomik sıkıntıların olumsuz etkileri olduğunu, özellikle dar ve sabit gelirli vatandaşların bu olumsuzluktan daha fazla etkilendiklerini belirtti.
Hükümet olarak bu sıkıntıların aşılması adına canla başla çalıştıklarını, son olarak elektriğe yıl sonuna kadar zam yapılmaması kararı üretildiğini belirten Özyiğit, bu yöndeki çalışmaların sürdüğünü ifade etti.
Tüm uğraşlarının her türlü zorluğa rağmen gelecek kuşaklara yaşanabilir bir yapı bırakmak olduğunu belirten Özyiğit, tek gailelerinin toplumun geleceği olduğunu vurguladı.
Özyiğit, Kıbrıs sorunu için görevlendirilen Lute’un raporunu sunmasının ardından yeni bir sürecin başlayabileceğini belirterek, beklenti ve temennilerinin müzakerelerin en kısa sürede başlayarak Federal bir çözüme ulaşmak olduğunu kaydetti.
Özyiğit, “Beklentimiz müzakerelerin en kısa sürede başlamasıdır, ancak ucu açık müzakerelerin yarar sağlamayacağı gerçeğinden hareketle, sonuç alıcı müzakere sürecinin başlamasını desteklemekteyiz. TDP olarak bizler de kalıcı federal devlet yapısının oluşturulması adına her türlü katkıyı yapmakta kararlıyız” dedi.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.