DOLAR 32,5936 0.36%
EURO 34,8720 0.37%
ALTIN 2.503,890,80
BITCOIN 21012341,38%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Özyiğit TKP binasını sattı

Özyiğit TKP binasını sattı

ABONE OL
06 Aralık 2017 01:25
Özyiğit TKP binasını sattı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cemal Özyiğit’in TDP Genel Başkanı olunca, Girne’de bulunan eski TKP İlçe başkanlığı binasını sattığı öğrenildi.
RAKAM GİZLENİYOR
Girne’de Ziya Rızkı Caddesi’nde bulunan ve çok değerli olan eski TKP İlçe Başkanlığı binasının kaç paraya satıldığı ise gizleniyor. TDP Genel Başkanı Cemal Özyiğit ise bu konunda bugüne kadar herhangi bir açıklama yapmış değil.
ARACI KİM?
Girne eski TKP İlçe Başkanlığı binasını kaç paraya ve kime satıldığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmazken, söz konusu binasının satılmasında bir müteahhidin aracılık yaptığı biliniyor.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (2)
  • Rastrear telefone

    Monitore o celular de qualquer lugar e veja o que está acontecendo no telefone de destino. Você será capaz de monitorar e armazenar registros de chamadas, mensagens, atividades sociais, imagens, vídeos, whatsapp e muito mais. Monitoramento em tempo real de telefones, nenhum conhecimento técnico é necessário, nenhuma raiz é necessária.

    Yanıtla
    +0
    -0
  • Rastrear Celular

    É muito difícil ler os e-mails de outras pessoas no computador sem saber a senha. Mas mesmo que o Gmail tenha alta segurança, as pessoas sabem como invadir secretamente a conta do Gmail. Compartilharemos alguns artigos sobre crackear o Gmail, hackear qualquer conta do Gmail secretamente sem saber uma palavra.

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.