DOLAR 32,5038 0.08%
EURO 34,7826 -0.12%
ALTIN 2.496,260,50
BITCOIN 2076797-0,83%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Papadopulos;  “ Türk askeri gitmeden  çözüm olamaz”

Papadopulos; “ Türk askeri gitmeden çözüm olamaz”

ABONE OL
04 Aralık 2017 21:29
Papadopulos;  “ Türk askeri gitmeden  çözüm olamaz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

* İlk günden itibaren garantilerin kalkmadığı ve son Türk askerinin gitmediği bir çözümün söz konusu olamayacağını” öne sürdü.
Güney Kıbrıs’ta gerçekleştirilecek başkanlık seçimleri sebebiyle, adaylar ve siyasi parti yetkilileri karşılıklı açıklamalarda bulunmaya devam ediyor.
Fileleftheros ve diğer gazeteler, Güney Kıbrıs’ta gerçekleştirilecek başkanlık seçimleri sebebiyle başta DİKO Başkanı Nikolas Papadopulos olmak üzere, diğer aday ve siyasilerin dün yaptıkları çeşitli açıklamalara geniş yer verdiler.
Gazete, DİKO Başkanı Nikolas Papadopulos’un önceki gün yaptığı açıklamada Rum Yönetimi Başkanı Nikos Anastasiadis’e sert eleştirilerini sürdürdüğünü yazdı.
Papadopulos, adaylığını destekleyen Dayanışma Hareketi’nin önceki gün düzenlenen kongresinin kürsüsünden yaptığı konuşmada, Şubat ayında gerçekleştirilecek seçimlerde çözümün ne olacağına karar verilmiş olacağını söyledi.
Papadopulos, “Şubat ayındaki seçimde, Kıbrıs sorununun çözümünün içeriğinin hangisi olacağına ve hangi çözümü istediğimize karar vereceğiz” şeklinde konuştu.
Rum Yönetimi Başkanı Anastasiadis ve AKEL’in “federasyon çözümü konusunda ortaya koydukları sahte ikileme karşın kendilerinin gerçek ikilemi, yani yeni tavizler mi yoksa yeni bir strateji mi ikilemini ortaya koyduklarını” öne süren Papadopulos, “ilk günden itibaren garantilerin kalkmadığı ve son Türk askerinin gitmediği bir çözümün söz konusu olamayacağını” öne sürdü.
Papadopulos, Dayanışma Hareketi’ne ve hareketin başkanı Eleni Teoharus’a da desteğinden ötürü teşekkürlerini dile getirdi.
Aynı etkinlikte konuşma yapan Teoharus, Anastasiadis’e yönelik sert eleştirilerde bulundu ve Anastasiadis’in yeniden seçilmesinin, “adanın tam olarak Türkleşmesine yol açacağı” iddiasını ortaya attı.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Rastrear Teléfono Celular

    Ahora, la tecnología de posicionamiento se ha utilizado ampliamente. Muchos automóviles y teléfonos móviles tienen funciones de posicionamiento, y también hay muchas aplicaciones de posicionamiento. Cuando se pierde su teléfono, puede utilizar estas herramientas para iniciar rápidamente solicitudes de seguimiento de ubicación. ¿Entiende cómo ubicar la ubicación del teléfono, cómo ubicar el teléfono después de que se pierde?

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.