DOLAR 32,4741 -0.05%
EURO 35,0469 -0.03%
ALTIN 2.435,03-0,03
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Partiler tefecilere karşı birleşti

Partiler tefecilere karşı birleşti

ABONE OL
11 Mayıs 2020 08:02
Partiler tefecilere karşı birleşti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

NACAK GAZETESİ- Hükümet ile muhalefet partileri birlikte. Tefecilere yönelik yasal düzenlemelerle ilgili çalışmalar başlatıldı.
Halkın kanını emen, ekonomiye ve milli servete büyük darbe vuran tefeciliğin ortadan kaldırılması için çalışmaların başlatıldığı bildirildi. Çalışmalar tamamlandıktan sonra hazırlanan yasal düzenlemeler Meclis’e gönderilecek
.
BAŞBAKAN TATAR
Başbakan Ersin Tatar geçtiğimiz gün yaptığı açıklamada bu konuda Merkez Bankası’yla görüştüğünü ve talimat verdiğini” belirtirken şöyle demişti;
“Özellikle tefecilik dediğimiz olayın ortadan kalkması için bir takım yasal düzenlemelerin yapılması gerekiyor. Bunu Meclis de biliyor, Meclisteki arkadaşlar da biliyor. Dolayısı ile konunun halledilmesini süratle Meclis’te gündeme getirmemiz lazım.”

“TEFECİLİK ALDI BAŞINI GİDİYOR”
CTP milletvekilleri Meclis’te yaptıkları konuşmalarda “tefeciliğin başını alıp gittiğini” belirtirken, şöyle demişlerdi; “Piyasada dönen parayı tefeciler sağlıyor. Tefecilikte ulaşılan hacim ölçülebilir değildir ve korkunçtur.”
“TEFECİLİĞE DUR DENİLMELİ”
YDP Genel Başkanı Arıklı, Meclis’te yaptığı konuşmada “tefeci mantığıyla çalışan partilere dur denilmesi” çağrısında bulunurken şöyle demişti; “İnsanlar tefeci mantığıyla çalışan bankaların insafına bırakıldı.”
“TEFECİLİK YASAKLANMALI”
TDP tarafından yapılan basın açıklamalarında da “tefecilik yasaklanmalı” çağrıları yapılırken, şöyle denilmişti; “Dara düşen esnaf ve iş adamları tefecilerin insafına terk edildi.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.