DOLAR %
EURO %
ALTIN 2.440,940,21
BITCOIN %
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Pırlantalar sahte

Pırlantalar sahte

ABONE OL
06 Ekim 2017 09:37
Pırlantalar sahte
0

BEĞENDİM

ABONE OL

KKTC’ye getirilen pırlantaların sahte olup olmadığını denetleyecek ve kontrol edecek  bir kurum olmamasını fırsat bilen dolandırıcılar, İstanbul’da ve Gaziantep’te  “merdiven altı” diye tanımlanan  kaçak atölyelerde üretilen sahte pırlanta yüzük ve kolyeleri ı çantalar içerisinde KKTC’ye getirip, satıyor.

“CAM PIRLANTA”

Kaçak atölyelerde üretilen ve “cam pırlanta” olarak adlandırılan sahte yüzük ve kolyeler ,  KKTC’de satışa sunulurken,  müşteriyi aldatmak için de  bazı matbaalarda kaçak olarak basılan sahte sertifikalar da “güvence ve kalite belgesi” olarak veriliyor.

İNDİRİM KAMPANYALARI

Altın ve döviz gibi pırlantanın değeri de  uluslararası borsa tarafından belirlenirken,  satış fiyatlarında da indirim yapmak mümkün değil.  Ama ne  var ki  “Anneler Günü”, “Sevgililer Günü ve yeni yıl öncesinde pırlanta fiyatlarında  “yüzde 50 indirim”  kampanyaları düzenlenerek,  sahte pırlantalar satışa sunuluyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.