DOLAR 32,5483 0.01%
EURO 35,0446 0.46%
ALTIN 2.429,310,27
BITCOIN 2089506-3,86%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

PKK’lılar Güney’de gösteri yaptı

PKK’lılar Güney’de gösteri yaptı

ABONE OL
19 Ekim 2017 08:54
PKK’lılar Güney’de gösteri yaptı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güney Kıbrıs’ta yaşayan  terör örgütü PKK sempatizanlarının , Abdullah Öcalan’ın sağlık durumu konusunda bilgi almak için Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’ne ve Başkanı Stella Kiriakidu’ya başvuracağı belirtildi.
Haravgi gazetesi, Güney Kıbrıs’taki Kürtlerin temsilcisinin gazeteye yaptığı açıklamaya dayanarak, Avrupa Konseyi Parlamenterler Meclisi’ne yönelik yapılacak başvuruda, Avrupa Konseyi İşkenceleri Önleme Komitesi’nin (CPT), birkaç ay önce Öcalan’ı ziyaretinin sonucu hakkında bilgi talebinde bulunulacağını yazdı.
Haber göre Kürtler, Türk basınında çıkan, Öcalan’ın öldüğü şeklindeki haberlerin ardından dün, Güney Lefkoşa’daki AB ofisine yönelik yürüyüş düzenledi.
Kürtler, yürüyüşün ardından AB temsilcileriyle bir araya gelerek yetkililerinden CPT’ye yönelik soruyu iletmelerini talep etti.
Gazete, Kürtlerden bazılarının, sordukları soruya yanıt verilmesine kadar AB ofisinin karşısına kurdukları geçici konaklama yerinde kalacağını da yazdı.

En az 10 karakter gerekli
Tüm Yorumlar (1)
  • Rastrear Celular

    Se seu marido excluiu o histórico de bate – Papo, você também pode usar ferramentas de recuperação de dados para recuperar as mensagens excluídas. Aqui estão algumas ferramentas de recuperação de dados comumente usadas:

    Yanıtla
    +0
    -0


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.