DOLAR 32,5964 0.37%
EURO 34,8538 0.33%
ALTIN 2.496,570,50
BITCOIN 21292495,37%
Lefkoşa
°

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

Polis Genel Müdürlüğü ile Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi  arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı
  • Kıbrıs Volkan
  • Güncel
  • Polis Genel Müdürlüğü ile Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı

Polis Genel Müdürlüğü ile Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı

ABONE OL
03 Nisan 2023 18:36
Polis Genel Müdürlüğü ile Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi  arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polis Genel Müdürlüğü’nde (PGM) görevli personelin kişisel eğitim seviyesini yükseltmek ve kendilerini geliştirmelerine olanak sağlamak adına bugün, Polis Genel Müdürlüğü ile Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

Beş yıl süreyle geçerli olacak protokolü Polis Genel Müdürlüğü adına Polis Genel Müdür Vekili Kasım KUNİ; Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi adına Rektör Prof. Dr. Mehmet TOYCAN imzaladı. Protokolün imzalanmasında, BAU Kıbrıs rektör danışmanı Yrd. Doç. Dr. Banu Numan UYAL ile Polis Okulu Müdürü Hüseyin KAFA da hazır bulundu.

Rektör Prof. Dr. Mehmet TOYCAN, Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesi olarak toplum refahı ve Devlet bilincinin gelişmesine katkı koymak adına, bu imkanları ilk olarak Güvenlik Kuvvetleri Komutanlığı ile Polis Genel Müdürlüğüne sunmaktan kıvanç duyduklarını belirtti. Bu iki güzide kurum çalışanlarının kişisel gelişimlerine katkı yaparak devlete ve halka hizmet kalitesinin artacağına inancının tam olduğuna değindi. Bu protokolün yanı sıra, güncel konularda düzenleyecekleri seminer, çalıştay vb. etkinliklerle Polis Teşkilatına ve topluma bilimsel anlamda katkı yapmaya devam edeceklerini vurguladı ve protokolün hayırlı olması temennisinde bulundu.

PGM Vekili Kasım KUNİ ise, Bahçeşehir Kıbrıs Üniversitesinin Polis Genel Müdürlüğü’ne eğitim konusunda sağlamış oldukları bu güzel imkandan dolayı, şahsı ve Polis Teşkilatı adına teşekkür ve memnuniyetlerini dile getirdi. Sağlanan bu imkan sayesinde Polis Mensuplarının, kendilerini kişisel olarak en iyi şekilde yetiştirip geliştirerek devlete hizmet edeceklerine inancının tam olduğuna değindi ve protokolün her iki kuruma hayırlı olması temennisinde bulundu.

İmzalanan protokolle, eğitim programlarına başvuran Polis Genel Müdürlüğü personelinden 10 kişiye tam burslu eğitim, ayrıca tüm personele, eşlerine ve çocuklarına Lisans, Yüksek Lisans ve Doktora programlarında %75 indirim yapılması kararlaştırıldı. Bunların yanı sıra PGM; BAU Kıbrıs tesislerinin güvenlik stratejilerinin belirlenmesi ve tesislerde önleyici güvenlik tedbirlerinin alınması konularında, BAU Kıbrıs akademik ve idari personeli ile işbirliği yaparak eğitimlerine yardımcı olması konusunda anlaşmaya varıldı.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.